Decade All Stars 2010-20: Center Back [Pt.1]

Η ψηφοφορία για τους Decade All Stars συνεχίζεται με τους κεντρικούς αμυντικούς.
Decade All Stars 2010-20: Center Back [Pt.1]

Χρειαζόμαστε δύο στόπερ. Οπότε σπάσαμε τις υποψηφιότητες σε δύο τριάδες και ήρθε η ώρα να μας δώσετε την βοήθεια σας. Πάμε να βρούμε τον πρώτο μέσω paokfc.gr.

Οι τρεις μονομάχοι μας έρχονται από το εξωτερικό. Και μάλιστα από διαφορετικές ηπείρους. Ο καθένας είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο της ιστορίας της ομάδας. Ο Φερνάντο The Beast Βαρέλα, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους των επιτυχίων της ομάδας, ο Πάμπλο Κοντρέρας που ήρθε κι άλλαξε τον τρόπο που βλέπαμε τα στόπερ με το μεστό του παιχνίδι κι ο παθιασμένος Ιταλός, Μπρούνο Τσιρίλο, που έκλεψε την καρδιά της εξέδρας με την τρέλα του και την αυταπάρνησή του.

Φέρναντο Βαρέλα

Το σίριαλ της μεταγραφής του κράτησε καιρό, αλλά εν τέλει άξιζε και με το παραπάνω. Τον Ιούλιο του 2016 ο Φερνάντο Βαρέλα υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο και από εκεί και μετά γράφτηκε ιστορία.

Ο The Beast παρέα με τον Χοσέ Κρέσπο συνέθεσαν το κορυφαίο αμυντικό δίδυμο της χώρας και έβαλαν τις βάσεις για την ξέφρενη πορεία του Δικεφάλου. Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει μέχρι σήμερα 145 συμμετοχές, έξι γκολ και πέντε ασίστ με τον ΠΑΟΚ, έχοντας κατακτήσει τέσσερις τίτλους.

Πάμπλο Κοντρέρας

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη το 2008. Με μακρά πορεία στην La Liga ξεχώρισε αμέσως με το παιχνίδι του. Ο Πάμπλο Κοντρέρας έμεινε στην Τούμπα για 4,5 σεζόν και άφησε το στίγμα του στην ομάδα, αλλά και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εξαιρετικά μυαλωμένος αμυντικός, ηγέτης στον αγωνιστικό χώρο και κομβικός ακόμα και στο επιθετικό κομμάτι, φόρεσε τη φανέλα της ομάδας 111 παιχνίδια, πέτυχε έξι γκολ και καθιερώθηκε ως αρχηγός του Δικεφάλου.

Μπρούνο Τσιρίλο

Ήρθε στην ομάδα ως ένας καταξιωμένος, σκληροτράχηλος Ιταλός στόπερ και κατάφερε στα τρία χρόνια παρουσίας του να γίνει βασικός στην άμυνα του Δικεφάλου.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο είναι μία ξεχωριστή περίπτωση παίκτη. Ένας... τρελός στόπερ που θα έκανε τα πάντα για να πετύχει τον στόχο του. Έπαιξε σε 103 παιχνίδια με τον Δικέφαλο, πέτυχε τέσσερα γκολ, έδωσε δύο ασίστ και ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας τα πρώτα δύο χρόνια της δεκαετίας.

Ποιος από τους τρεις θεωρείτε πως έχει μία θέση στην κορυφαία 11άδα της δεκαετίας; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr!

Διαβάστε ακόμη...