11888 MVP Nο.4 για τον Μίσιτς

Ο Γιόσιπ Μίσιτς ήταν ο νικητής της ψηφοφορίας για τον 11888 MVP Φεβρουαρίου που διοργάνωσε το paokfc.gr, το PAOK FC Official App και το 11888 Για όλα, με τον Κροάτη να μετράει πλέον τέσσερις αντίστοιχους τίτλους για τη φετινή σεζόν.
11888 MVP Nο.4 για τον Μίσιτς

Από το ξεκίνημα της σεζόν έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία χαφ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα παιχνίδια που έδωσε τον Φεβρουάριο ήταν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα.

Μπορεί να μην ανέβασε τα νούμερά του σε γκολ και να έδωσε μόνο μία ασίστ, αλλά έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή, συνέβαλε τα μέγιστα σε όλες τις γραμμές, έτρεξε, πάλεψε και ήταν και πάλι ο... μαέστρος της ομάδας.

Στην ψηφοφορία για τον 11888 MVP του μήνα ο Mr Vertical επικράτησε το Δημήτρη Πέλκα , που ήταν κι αυτός εξαιρετικός μέσα στις αναμετρήσεις του Φερβουαρίου και κατέκτησε τον δεύτερο σερί τίτλο του πολυτιμότερου μετά την επιτυχία του Ιανουαρίου και έφτασε τα τέσσερα συνολικά τη φετινή σεζόν.

Ο The Joker έφτασε κοντά, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ ο Δημήτρης Λημνιός συμπλήρωσε το βάθρο, όντας κι αυτός απολαυστικός.

Διαβάστε ακόμη...