Σαββατοκύριακο γεμάτο live δράση

Είστε σπίτι. Δεν μπορείτε να πάτε πουθενά. Ανοίγετε την τηλεόραση, κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο YouTube και περνάτε το Σαββατοκύριακο βλέποντας τον ΠΑΟΚ να παίζει FIFA.
Σαββατοκύριακο γεμάτο live δράση

Πέλκας, Λημνιός, Άκπομ, Παπαδόπουλος συμμετέχουν στο Σαββατιάτικο PAOK eSports QuaranTeam Tournament και την Κυριακή ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Μίντιλαντ.

πάρχουν αυτοί που το Σαββατοκύριακο το έχουν συνυφασμένο με την ξεκούραση και υπάρχουμε κι εμείς. Οι εθισμένοι στο ποδόσφαιρο. Εμείς που δεν μετράμε εβδομάδες, αλλά αγωνιστικές. Που δεν περιμένουμε την Κυριακή για να μαζευτούμε γύρω από ένα τραπέζι, αλλά για να βρεθούμε στο γήπεδο.

Εντός ή εκτός έδρας.Για εμάς το Σαββατοκύριακο σημαίνει δράση κι αυτό δεν πρόκειται ν' αλλάξει ποτέ. Ακόμα και τώρα που είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας για να κερδίσουμε έναν άλλο πιο σημαντικό αγώνα, αυτόν της υγείας. Η δράση στον ΠΑΟΚ δεν σταματά ποτέ. Ούτε και οι αγώνες.

Απλά το γήπεδο γίνεται η οθόνη και οι παίκτες αντί να φορούν εξάταπα, πιάνουν τα χειριστήρια και πατούν το Χ για να πασάρουν.Την Κυριακή (22.03) το βράδυ, στις 21:00 ο ΠΑΟΚ δίνει τον πρώτο του επίσημο αγώνα μετά την καραντίνα. Αντίπαλος είναι η Μίντιλαντ από τη Δανία στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του διεθνούς τουρνουά Ultimate QuaranTeam που γίνεται για φιλανθρωπικούς λόγους.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι μας στο YouTube.Για να φτάσουμε ως εκεί, η αγωνιστική δράση ξεκινά το Σάββατο (21.03) και περιλαμβάνει το εσωτερικό τουρνουά για την ανάδειξη του νικητή που θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ στο Ultimate QuaranTeam. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά στο κανάλι μας στο YouTube.

Στον πρώτο ημιτελικό, στις 18:00 ο Δημήτρης Πέλκας θ' αντιμετωπίσει τον Δημήτρη Λημνιό σε ένα remake της πρόσφατης... φιλικής κόντρας τους. Στις 19:00 ο Συμεών Παπαδόπουλος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στον Τσούμπα Άκπομ . Μία ώρα αργότερα στις 20:00 ο νικητής του Πέλκας Vs Λημνιός θα παίξει με τον νικητή του Παπαδόπουλος Vs Άκπομ . Και ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 21:00.

Ο νικητής του οικογενειακού τουρνουά θα κοντραριστεί στον μεγάλο τελικό με τον παίκτη eSports Σταύρο StavAttack Σταυρακίδη κι όποιος επικρατήσει θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ στο Ultimate QuaranTeam.

Διαβάστε ακόμη...