Ψηφίστε το nak Play of the Month Φεβρουαρίου

Μία απίθανη μπαλιά, μία ατομική ενέργεια που κατέληξε σε ασίστ και μία ομαδική ενέργεια που κατέληξε σε ένα πανέμορφο γκολ. Η μάχη για το nak Play of the Month Φεβρουαρίου ξεκινάει στο paokfc.gr κι εσείς είστε αυτοί που θα κρίνετε το αποτέλεσμα.
Ψηφίστε το nak Play of the Month Φεβρουαρίου

Ο Δημήτρης Γιαννούλης στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό ντύθηκε... Μίσιτς . Ο Mr No Brakes με μία καταπληκτική μπαλιά με εξρωτερικό φάλτσο έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Διούδη.

Ο Δημήτρης Πέλκας από την πλευρά στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ διέλυσε την άμυνα του Παναθηναϊκού. Ο The Joker πήρε τη μπάλα από πλάγια θέση, εξουδετέρωσε πέντε αντιπάλους με τις κινήσεις του και σέρβιρε στον Σφιντέρσκι για το 0-1.

Τέλος ο Τσούμπα Άκπομ θα χρεωθεί την υποψηφιότητα για μία εξαιρετική ομαδική ενέργεια. Σέντρα Μάτος, κεφαλιά Λάμπρου, κεφαλιά Άκπομ, γκολ Λημνιός. Το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στην έδρα της ΑΕΛ ήταν πανέμορφα και μπαίνει στη διεκδίκηση του βραβείου για την ενέργεια του μήνα.

Δείτε τα τρία υποψήφια Play of the Month για τον Φεβρουάριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...