Ψηφίστε το Best Goal Ιανουαρίου

Τρεις σκόρερ, τρία πανέμορφα γκολ, ένα βραβείο. Πάμε να αναδείξουμε όλοι μαζί το Goal Ιανουαρίου μέσω από την ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App.
Ψηφίστε το Best Goal Ιανουαρίου

Πρώτος μονομάχος ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με το γκολ που σημείωσε κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Μίσιτς έκανε μία εξαιρετική ενέργεια από τα πλάγια, μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο The Artist εκτέλεσε στην κίνηση χωρίς δισταγμό.

Από το ίδιο παιχνίδι έρχεται και η δεύτερη υποψηφιότητα. Και μάλιστα με τον ίδιο δημιουργό. Ο Mr Vertical λοιπόν έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, διέλυσε την άμυνα των Κρητικών με μία μαγική κάθετη πάσα και ο Τσούμπα Άκπομ με άψογο τελείωμα βρήκε δίχτυα.

Last but not least o Λάζαρος Λάμπρου . Ο νεαρός εξτρέμ στον επάναληπτικό της Τούμπας κόντρα στον ΟΦΗ πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς. Πήρε την μπάλα στο κόρνερ, κλείστηκε από δύο αντιπάλους, τους ξέφυγε με περίτεχνη ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε από πλάγια θέση για να αναοίξει το σκορ και να κλειδώσει την πρόκριση.

Δείτε τα τρία υποψήφια Best Goal για τον Ιανουάριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...