Ο… κάθετος κ.Μίσιτς

Δεύτερο συνεχόμενο βραβείο για τον Γιόσιπ Μίσιτς στον διαγωνισμό για το Top Play, του Δεκεμβρίου αυτή τη φορά, που διοργανώνει το paokfc.gr και η nak Shoes. Με τι ενέργεια κατάφερε να πάρει τον ατομικό τίτλο ο Mr Vertical; Μα φυσικά με μία μαγική κάθετη πάσα!
Ο… κάθετος κ.Μίσιτς

Στο Αγρίνιο ο Γιόσιπ Μίσιτς μας δικαίωσε ακόμη μία φορά για το παρατσούκλι που του έχουμε δώσει. Ο Mr Vertical λοιπόν κόντρα στον Παναιτωλικό έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Έπαιξε κάθετα. Ο Κροάτης έδωσε μία εξαιρετική ασίστ στον Άκπομ για το τελικό 3-0, διαλύοντας την αντίπαλη άμυνα.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr για το nak Play of the Month Δεκεμβρίου ο Μίσιτς συγκέντρωσε το 56,11% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε έναν ακόμα ατομικό τίτλο τη φετινή σεζόν, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την ασίστ του Τσούμπα Άκπομ στον Ίνγκι Ίνγκασον με το κεφάλι στη Νέα Σμύρνη και την «ποδιά» του Δημήτρη Πέλκα στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Ατρόμητο.

Θυμηθείτε την ενέργεια του Γιόσιπ Μίσιτς μέσω PAOK TV και συνδεθείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

Διαβάστε ακόμη...