Καλύτερος αθλητής ο Θεόδωρος Φωτιάδης!

Για 4η συνεχή χρονιά ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία ανδρών ελληνορωμαϊκής πάλης, με όλους τους αθλητές του να διακρίνονται για τις εξαιρετικά καλές εμφανίσεις τους, ενώ η ψαλίδα της
Καλύτερος αθλητής ο Θεόδωρος Φωτιάδης!

διαφοράς από τον δεύτερο Εθνικό και τον τρίτο Παναθηναϊκό άνοιξε ακόμη περισσότερο!

Όλοι οι αθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις, ωστόσο, με τη σύμφωνη γνώνη των προπονητών του Δικεφάλου, καλύτερος αθλητής της αποστολής των «ασπρόμαυρων» ανακηρύχθηκε ο Θεόδωρος Φωτιάδης, ο οποίος, παρά την ενός έτους απουσία του, λόγω του τραυματισμού στον ώμο το Δεκέμβριο του 2018, έφτασε στον τελικό της κατηγορίας του, σε έναν «εμφύλιο», όπου αντιμετώπισε τον για 11η χρονιά Πρωταθλητή Ελλάδος Δημήτρη Τσεκερίδη, κατακτώντας τελικά το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Θεόδωρος Φωτιάδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Έλειπα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τις παλαίστρες λόγω ενός τραυματισμού που έχω στον ώμο μου και αυτό με κρατούσε πίσω. Έπρεπε πρώτα να αποκατασταθεί ο τραυματισμός και μετά να επανέλθω στις προπονήσεις.

Για κάθε αθλητή ένας τραυματισμός είναι δύσκολος και επίπονος αλλά τώρα επέστρεψα πιο δυνατός από ότι ήμουν πριν και αυτό φάνηκε μέσα στην παλαίστρα. Επέστρεψα δυο κατηγορίες πάνω από αυτήν που αγωνιζόμουν και η επιστροφή αυτή συνοδεύτηκε με το ασημένιο μετάλλιο στο πρωτάθλημα των αντρών.

Ένα μετάλλιο που πρώτη φορά κατακτώ στους άντρες και μου δίνει παραπάνω δύναμη και θέληση για να συνεχίσω να κυνηγάω και άλλες πανελλήνιες θέσεις στο μέλλον».

Διαβάστε ακόμη...