Ο Μέσι, ο Ρονάλντο, η Λίβερπουλ κι ο αήττητος ΠΑΟΚ

Το επίσημο site της FIFA έκανε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στα ρεκόρ που κυνηγούν να σπάσουν παίκτες και ομάδες μέσα στο 2020 και ο ΠΑΟΚ των 51 αγώνων χωρίς ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να μην έχει θέση στην ιδιαίτερη αυτή λίστα.
Ο Μέσι, ο Ρονάλντο, η Λίβερπουλ κι ο αήττητος ΠΑΟΚ

Η παγκόσμια ομοσπονδία συγκέντρωσε όλα τα σπουδαία ποδοσφαιρικά ρεκόρ που θα τεθούν υπό αμφισβήτηση μέσα στο 2020. Ρεκόρ με γκολ, συμμετοχές, βαθμούς, σερί επιτυχιών, με τα ονόματα που αναφέρονται να ανήκουν σε θρύλους του αθλήματος.

Ανάμεσα, λοιπόν, στη μάχη του Μέσι με τον Πελέ για τον κορυφαίο σκόρερ με τη φανέλα μίας μόνο ομάδας, στην πιθανότητα η Λίβερπουλ να σπάσει το φράγμα των 100 πόντων στην Premier League, ο Ράμος να γίνει ο αμυντικός με τα περισσότερα γκολ με φανέλα εθνικής ομάδας και να αφήσει πίσω του τον Πασαρέλα, ο Κριστιάνο να ξεπεράσει τον Ιρανό Άλι Νταέι και να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με εθνική ομάδα, βρίσκουμε και τον αήττητο ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος κυριαρχεί εδώ και δύο χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετρώντας ένα απίστευτο σερί 51 αγώνων χωρίς ήττα, με 43 νίκες και οκτώ ισοπαλίες, με τη FIFA να εγκωμιάζει την επίδοση χαρακτηρίζοντάς την απίστευτη και να στέκεται στο γεγονός ότι η ομάδα μας χρειάζεται άλλα 13 αήττητα παιχνίδια για να ανέβει στην τρίτη θέση όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να ξεπεράσει την Σέριφ Τίρασπολ που μετράει 63 και την Σέλτικ που έχει 62.

Διαβάστε ακόμη...