Στο Aspetar ο Μανώλης Παπακώστας

Οι μεταγραφές πλέον δεν αφορούν μόνο τους ποδοσφαιριστές και η – μέσω του ΠΑΟΚ – αναγνώριση έρχεται ανεξαρτήτως θέσης.
Στο Aspetar ο Μανώλης Παπακώστας

Ο επί τριάμιση χρόνια επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλης Παπακώστας θα συνεχίσει την καριέρα του ως χειρούργος ορθοπεδικός σ' έναν από τους κορυφαίους ιατρικούς οργανισμούς παγκοσμίως, το Aspetar.

Το Aspetar εδρεύει στο Κατάρ και θεωρείται η νούμερο ένα εξειδικευμένη ορθοπεδική και αθλητιατρική κλινική στον κόσμο, συνεργάζεται με συλλόγους όπως η Τότεναμ και η Παρί Σεν Ζερμαίν ή με οργανισμός όπως η ΔΟΕ, ενώ στο δυναμικό της συγκεντρώνει τους ορισμένους από τους κορυφαίους γιατρούς.

Ανάμεσά τους πλέον, θα βρίσκεται κι ο Μανώλης Παπακώστας , ο οποίος επί των ημερών του στον ΠΑΟΚ αναμόρφωσε τις λειτουργείες του ιατρικού επιτελείου, έδωσε πολύ μεγάλη έμφαση στην πρόληψη των τραυματισμών, όσο και στην αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα να φτάσει το ποσοστό διαθεσιμότητας αυτών μέχρι και στο 99% καθ' όλη τη διάρκεια μιας σεζόν.

Η μετακίνηση του Παπακώστα στο Aspetar ανοίγει και το δρόμο της ευρύτερη συνεργασίας του ΠΑΟΚ με το Aspetar στα κομμάτια της αποθεραπείας και της αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Τη θέση του Μανώλη Πακακώστα ως επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου θα λάβει ο ορθοπεδικός Μάκης Παπασούλης, ως φυσική συνέχεια του μηχανισμού που έχει στηθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα και της συνεργασίας με το ιατρικό κέντρο TheMis, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργεία της ομάδας και η ομαλή τήρηση του πρωτοκόλλου που εφαρμόζεται τις τελευταίες τρεις σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...