Ο Νοέμβριος του Ίνγκασον

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έσπασε το σερί των δύο προηγούμενων μηνών του Γιόσιπ Μίσιτς και κατέκτησε το βραβείο για τον 11888 MVP του Νοεμβρίου, μέσα από την ψηφοφορία που οργάνωσε το paokfc.gr και το PAOK FC Official App σε συνεργασία με το 11888 – Για όλα.
Ο Νοέμβριος του Ίνγκασον

Ο Ισλανδός κλήθηκε να καλύψει το κενό του τραυματία Φερνάντο Βαρέλα και ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στα καθήκοντά του. Συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Χοσέ Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας, είχε το απαραίτητο καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία, ενώ συμμετείχε ενεργά και στο επιθετικό κομμάτι, όντας πάντα επικίνδυνος, ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις.

Στα τρία παιχνίδια του μήνα ο Ίνγκασον ήταν σοβαρός και συνεπής, προσέδωσε ασφάλεια στα μετόπισθεν της ομάδας και η προσφορά του αναγνωρίστηκε και από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App.

Στην καθιερωμένη ψηφοφορία του μήνα ο The Iceman συγκέντρωσε ένα ηγεμονικό 66,09% και κατέκτησε τον πρώτο του ατομικό τίτλο ως παίκτης του Δικεφάλου.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο αρχηγός Αντελίνο Βιεϊρίνια , που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, και ο όλο και καλύτερος Ντόουγκλας Αουγκούστο , που έχει προσαρμοστεί πλήρως στα ευρωπαϊκά δεδομένα και βοηθάει ουσιαστικά την ομάδα με τις εμφανίσεις του.

Διαβάστε ακόμη...