Ψηφίστε το nak Play of the Month Νοεμβρίου

Μία ασίστ, μία παρ' ολίγον ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι. Η μάχη για το nak Play of the Month Νοεμβρίου ξεκινάει στο paokfc.gr κι εσείς είστε αυτοί που θα κρίνουν το αποτέλεσμα.
Ψηφίστε το nak Play of the Month Νοεμβρίου

Πρώτος μονομάχος ο Γιόσιπ Μίσιτς . Ο Κροάτης είναι ένας από τους κορυφαίους οργανωτές παιχνιδιού στο φετινό πρωτάθλημα και φρόντισε να το αποδείξει στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, με μία εκπληκτική ενέργεια σε σκέψη και εκτέλεση. Ο μέσος του Δικεφάλου είδε την κίνηση του Λημνιού και με μία υπέροχη μπαλιά... διέλυσε την αντίπαλη άμυνα, έβγαλε επτά παίκτες εκτός παιχνιδιού, αλλά δυστυχώς ο τερματοφύλακας Σωτηρίου σταμάτησε τον Λημνιό και στέρησε ένα υπέροχο γκολ στον Δικέφαλο.

Ο Λημνιός παίρνει τη σκυτάλη, αν και η ενέργεια είναι ομαδική. Ο The Future ήταν αυτός που έδωσε την τελική πάσα στον Μίσιτς για το γκολ στο Ηράκλειο. Οι παίκτες του Δικεφάλου πήραν τη μπάλα στο δικό τους μισό, την πέρασαν σχεδόν από όλους τους παίκτες και αυτή κατέληξε στον Μίσιτς , που με ένα άψογο πλασέ χάρισε το τρίποντο στον ΠΑΟΚ. Ένα από τα αγαπημένα μαθήματα... τριγωνομετρίας που συχνά παραδίδουν οι ποδοσφαιριστές του Αμπέλ Φερέιρα .

Τέλος στη συζήτηση μπαίνει κι ο Χοσέ Κρέσπο . Ο The Guarantee στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έκανε μία απέλπιδα προσπάθεια στην τελευταία φάση, τα έβαλε με τρεις αντιπάλους, ο Κουρμπέλης τον ανέτρεψε και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια για να κρατήσει τον ΠΑΟΚ αήττητο και να χαρίσει έναν σημαντικό βαθμό.Δείτε τα τρία υποψήφια Play of the Month για τον Νοέμβριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Ψηφίστε το nak Play of the Month Νοεμβρίου

Διαβάστε ακόμη...