Τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης» και ημερίδα ενημέρωσης

O χρόνος για τον Παντελή Κυριακίδη και την οικογένειά του «πάγωσε» τη νύχτα της 24ης Μαϊου του 2009. Μία στιγμή ήταν δυστυχώς αρκετή για να αλλάξει τη μοίρα του παιδιού, παίκτη των Τμημάτων Υποδομής του
Τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης» και ημερίδα ενημέρωσης

ΠΑΟΚ, το βράδυ που επέστρεφε από ποδοσφαιρικό τουρνουά μαζί με τον πατέρα του. Στο μοιραίο τροχαίο ο πατέρας χάθηκε, ο γιος μάχεται ακόμα, όντας καθηλωμένος, σε άγρυπνο κώμα...

Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα Τμήματα Υποδομής της στηρίζουν τον Παντελή, διοργανώνοντας το τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης», στις 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στα γήπεδα Champions και Λέοντες και θα συμμετέχουν σ΄ αυτά τμήματα διαφορετικών ηλικιών από το ευρύτατο δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Με αφορμή το τουρνουά, οι ιθύνοντες του PAOK Academy έχουν αποφασίσει να διοργανώσουν μια ημερίδα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσουν την εκπαιδευτική φιλοσοφία τους και τις προπονητικές μεθόδους που ακολουθούν. Καλεσμένοι είναι φυσικά, οι προπονητές και υπεύθυνοι των συνεργαζόμενων ακαδημιών, στην ενημέρωση – παρουσίαση που θα γίνει στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου.

Το προπονητικό πλάνο που ακολουθούν τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ θα παρουσιάσουν ο γενικός διευθυντής Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Χ. Γεωργιάδης, ο επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης Γιάννης Βλάχος, όπως φυσικά και προπονητές διαφορετικών ηλικιακών τμημάτων.

Διαβάστε ακόμη...