Πρόκληση η Ντιναμό Κιέβου για την Κ19

Στο Κίεβο βρίσκεται η Κ19, αποφασισμένη να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σ΄ αυτή την ευρωπαϊκή πρόκληση, για τον β΄ γύρο του UEFA Champions Path
Πρόκληση η Ντιναμό Κιέβου για την Κ19

Μετά την πρόκριση (1-1 στο Δουβλίνο, 1-0 στην Τούμπα) επί της Bohemian FC, οι παίκτες των Γκαρσία και Σνάουτσνερ αντιμετωπίζουν την Ντιναμό Κιέβου το απόγευμα της Τετάρτης 06.11 (17.00) στο γήπεδο Βαλερί Λομπανόφσκι. Το δεύτερο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 27.11 στο γήπεδο της Τούμπας.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Αβεντισιάν, Ντάικο, Γρόσδης, Καλουτσικίδης, Μιχαηλίδης, Παναγιώτου, Πιπιλιάρης, Καραμπέρης, Τάχατος, Θεοδωρίδης, Τσιγγάρας, Τσοπούρογλου, Πουρναράς, Πανίδης, Τζόλης, Κούτσιας, Γκορτεζιάνι, Δούμτσης.

H μορφή του UEFA Youth League

Το UEFA Youth League ξεκίνησε ουσιαστικά τη σεζόν 2015-16, με το τουρνουά να επεκτείνεται από 32 σε 64 ομάδες. Στη σημερινή του μορφή, συμμετέχουν οι ομάδες Νέων (Κ19) των συλλόγων που αγωνίζονται στη φάση των ομίλων του Champions League, συν τους εγχώριους πρωταθλητές Nέων των υψηλότερων βαθμολογικά εθνικών ενώσεων.

Οι ομάδες Nέων του Champions League διατηρούν τη μορφή των ομίλων, με τους νικητές να προκρίνονται στο γύρο των «16» και τις επιλαχούσες να προχωρούν στα play off.

Οι 32 εγχώριοι πρωταθλητές Nέων αγωνίζονται σε δύο γύρους των δύο αγώνων, με τους οκτώ νικητές να προκρίνονται στα play off, όπου παίζουν έναν εντός έδρας μονό αγώνα, εναντίον της επιλαχούσας από το μονοπάτι του Champions League. Από τον γύρο των «16» και ύστερα, διατηρείται η ίδια μορφή των μονών αγώνων όπως και πριν.

Διαβάστε ακόμη...