Άδερφια μας εκεί ψηλά που ζείτε…

Ο άνθρωπος λένε πεθαίνει δύο φορές. Μία όταν φεύγει από τη ζωή και μία όταν κάποιος αναφέρει για τελευταία φορά το όνομά του.
Άδερφια μας εκεί ψηλά που ζείτε…

Ο Χαράλαμπος, η Χριστίνα, ο Δημήτρης, ο Αναστάσιος, ο Γιώργος κι ο Κυριάκος έφυγαν πριν από 20 χρόνια από κοντά μας εκείνη την αποφράδα νύχτα στις 04.10.1999, αλλά θα μείνουν αθάνατοι για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μας.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκε σύσσωμοι για να τιμήσει τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων αετόπουλων. Των έξι παιδιών που έφυγαν από το σπίτι τους για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδας και δεν γύρισαν ποτέ. Ο χρόνος σταμάτησε γι αυτούς στα Τέμπη.

20 χρόνια μετά η μνήμη δυναμώνει. Και θα συνεχίσει να δυναμώνει γιατί κανείς μας δεν θα ξεχάσει, αυτά τα έξι ονόματα και θα τα κουβαλά για πάντα στην καρδιά του. Τα αδέρφια θα πανηγυρίζουν μαζί μας κάθε επιτυχία, θα απογοητεύονται σε κάθε δύσκολη στιγμή, αλλά θα είναι πάντα εκεί, δίπλα στη λατρεία τους.

Κι εμείς απο την πλευρά μας κάθε χρόνο θα είμαστε εκεί για να τιμούμε τη μνήμη αυτών των έξι παιδιών που η μοίρα ήθελε να μην γυρίσουν ποτέ στο σπίτι τους.

Στην φετινή τελετή, 20 χρόνια μετά το τραγικό συμβάν, παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, μαζί με το μέλος του ΔΣ, Δημοκράτη Παπαδόπουλο. Δίπλα τους απλοί φίλαθλοι της ομάδας που όλοι με ένα στόμα, μία φωνή και μία ψυχή φώναξαν «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» . To παρόν έδωσε και ο δικός μας Γιαννάκης.

Στο μνημείο των Τεμπών βρέθηκαν και τα τρόπαια του περσινού νταμπλ. Ένας ελάχιστος φόρος τιμής. Άλλωστε κάθε επιτυχία θα είναι πρώτα αφιερωμένη σε όσους δεν είναι μαζί μας.

Ο φακός του paokfc.gr βρέθηκε στα Τέμπη και κατέγραψε εικόνες από την συγκινητική τελετή.

Διαβάστε ακόμη...