Ικανοποίησε στο φιλικό με τη Σιντ Τρούιντεν!

Φιλική νίκη με το εντυπωσιακό 4-0 για τον ΠΑΟΚ στο ματς με τη Σιντ Τρουίντεν, που έγινε επί βελγικού εδάφους. Μπίσεσβαρ, Ντόουγκλας, Ζαμπά και Ενρίκε τα γκολ...
Ικανοποίησε στο φιλικό με τη Σιντ Τρούιντεν!

Στην πρόβα τζενεράλε της Σιντ Τρούιντεν ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός καθ' όλη τη διάρκεια του, δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο, έβγαλε καλές συνεργασίες στην επίθεση, ήταν σοβαρός και συγκεντρωμένος στο αμυντικό κομμάτι και έφτασε σε μία ευρεία νίκη με 0-4.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ξεκίνησε με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Μάτος και Ροντρίγκο στα άκρα της άμυνας, Κρέσπο και Βαρέλα στα στόπερ, Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας στα χαφ, με τους Μπίσεσβαρ και Ζαμπά στα άκρα της επίθεσης και τους Πέλκα και Άκπομ στην κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και πήρα τα ηνία από το ξεκίνημα πιέζοντας τους Βέλγους, με την δυνατή βροχή να μην τον πτοεί. Η πίεση απέφερε καρπούς στο 12′, όταν ο Μπίσεσβαρ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ζαμπά άνοιξε το σκορ. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Ντόουγκλας πήρε τη σκυτάλη και με ένα πανέμορφο πλασέ εκτός περιοχής, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-2, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Ένα ημίχρονο που πέρα από τα δύο γκολ, είχε κι άλλες ευκαιρίες, ένταση και πάθος.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά και στο 48′ ο Πέλκας έδωσε μία υπέροχη ασίστ στον Ζαμπά κι αυτός τελείωσε άψογα τη φάση.Στο 60′ ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε οκτώ αλλαγές, αλλά ο Δικέφαλος διατήρησε το καλό του πρόσωπο και έφτασε και σε τέταρτο γκολ στο 81′. Ο Πέδρο Ενρίκε μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε και ευστόχησε ο ίδιος από την άσπρη βούλα για το τελικό σκορ.

Ο προπονητής του Δικεφάλου έβγαλε και πάλι χρήσιμα συμπεράσματα και ήταν ικανοποιημένος από την λειτουργία της ομάδας του. Πλέον ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι κόντρα στην Άντερλεχτ την Τρίτη (23.07).*Ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν δηλωμένος να ξεκινήσει το παιχνίδι, αλλά λόγω στομαχικών διαταραχών και αδιαθεσίας, έμεινε εκτός.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Πασχαλάκης (60′ Μελίσσας ), Μάτος (60′ Μιχαηλίδης), Βαρέλα (60′ Ίνγκασον ), Κρέσπο (60′ Χατζηισαΐας ), Ροντρίγκο , Ελ Καντουρί (60′ Κάτσε ), Ντόουγκλας (46′ Μίσιτς ), Ζαμπά (60′ Στοχ ), Μπίσεσβαρ (46′ Λημνιός ), Πέλκας (60′ Ενρίκε ), Άκπομ (60′ Σφιντέρσκι )

.......................................

Οι συνθέσεις:

Σιντ Τρουίντεν: Στέπε, Τένα, Μποτακά, Σανκό, Ασαμόα, Ντε Μπρούιν, Τεϊσέιρα, Ακολάτσε, Μπαλόνγκο, Εντό, Σόουζα. Αναπληρωματικοί: Μπολί, Νγκουιέν, Μασούντι, Βαντεσελ, Γιαμπούκι, Γιάνσενς, Σπαγκό, Τρούνμπεεκ, Ντε Σμετ, Χέρμποτς

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Ροντρίγκο, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Άκπομ, Πέλκας, Ζαμπά. Αναληρωματικοί: 

.....................................

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ...

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ! Λόγω στομαχικών ενοχλήσεων, αντί του Γιαννούλη θα ξεκινήσει ο Ροντρίγκο Σόουζα!

16:45 Περισσότεροι από 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ δίνουν το παρόν στο γήπεδο

16:55 Άνοιξαν οι ουρανοί στο Βέλγιο, καθώς βρέχει καταρρακτωδώς. Εκτός αποστολής έμειναν τελικά οι Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Μιχάι, Γαϊτανίδης, Τσιγγάρας

Διαβάστε ακόμη...