Δηλώσεις για ... όλα τα γούστα!

Δεν πέρασαν απαρατήρητες οι χτεσινές δηλώσεις που φέρεται να έκανε σε ΜΜΕ του Ισραήλ, ο πρώην παίκτης (και) του ΠΑΟΚ, Νάτχο ...
Δηλώσεις για ... όλα τα γούστα!

Ο 31χρονος Ισραηλινός μέσος που πέρασε από τον Δικέφαλο στο δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014, θα μείνει σίγουρα στο μυαλό μας εκτός από τις ποδοσφαιρικές του επιδόσεις και για τα όσα κατά καιρούς δήλωνε σε εφημερίδες και ιστοσελίδες.

Θυμηθείτε κάποιες από τις δηλώσεις του, στο απάνθισμα που ακολουθεί! 

20/5/2014: "Ποτέ στον Ολυμπιακό"

"Δεν θα πήγαινα ποτέ, γιατί απλά δεν θέλω. Μου αρέσει ο ΠΑΟΚ. Είναι για μένα πολύ μεγάλη ομάδα. Δεν φαντάζομαι το μέλλον μου σε άλλη ομάδα, εφόσον συνεχίσω να παίζω στην Ελλάδα, δεν θέλω να πάω αλλού. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω στον Ολυμπιακό και σε καμία άλλη ελληνική ομάδα".

7/8/1018: "Ο Ολυμπιακός με ήθελε πολύ. Πήρα την καλύτερη απόφαση"

"Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να πάω σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα και περίμενα να γίνει κάτι στην Ισπανία. Αλλά, στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται πάντα αυτό που θες. Όσο περνούσε ο καιρός, κατάλαβα ότι δεν θα προχωρούσε κάτι, οπότε άρχισα να εξετάζω τις άλλες προτάσεις από την Ευρώπη. Τελικά, επέλεξα την ομάδα που έδειξε τη μεγαλύτερη επιθυμία να με αποκτήσει και πως με προορίζει για έναν σημαντικό και ηγετικό παίκτη. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος στην Ελλάδα, που συμμετέχει κάθε χρόνο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις"

24/12/2018: "Ολυμπιακός, η μεγαλύτερη ομάδα της καριέρας μου"

"Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα και από όλα όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό. Ήξερα ότι επρόκειτο για μεγάλη ομάδα, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Το ρωσικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο από το ελληνικό. Όσον αφορά την ποιότητα, όμως, ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της καριέρας μου".

1/6/2019: "Λάθος που πήγα στον Ολυμπιακό!"

"Ήταν μία απογοητευτική σεζόν στον Ολυμπιακό. Πήγα στην ομάδα με την προσδοκία ότι θα τη βοηθήσω να επιστρέψει στην κορυφή και να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα. Όταν πήγα η ομάδα είχε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της. Τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά ανάμεσα σε μένα και τον προπονητή. Ακόμα ανήκω στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έκανα σωστή επιλογή να πάω εκεί. Αν παίζω τα πράγματα είναι αναστρέψιμα, διότι σε όλους τους άλλους τομείς αισθάνομαι πολύ καλά. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Με ενδιαφέρει να παίζω γιατί μου έχει λείψει"

Διαβάστε ακόμη...