Η οικογένεια του ΠΑΟΚ στηρίζει το ΑΧΕΠΑ

Στην Α’ Ωτορινολαρυγγική Κλινική ΑΠΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θα βρεθούν την Πέμπτη, 14 Μαρτίου και ώρα 14:00, οι Πασχαλάκης, Πέλκας, Γιαννούλης και Λημνιός με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Παπακώστα και αντιπροσωπεία του PAOK Action, για την παράδοση των νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων.
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ στηρίζει το ΑΧΕΠΑ

 Ο εξοπλισμός αυτός θα βοηθήσει σημαντικά στη διάγνωση και θεραπεία βαρήκοων και κωφών παιδιών και ενηλίκων. Η Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Α.Π.Θ. του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ διαθέτη αυτή τη στιγμή ένα  από τα σημαντικότερα  Ακοολογικά Εργαστήρια στην Ελλάδα. Ένα εργαστήριο το οποίο αποτελεί κέντρο παραπομπής σε θέματα βαρηκοϊας, διαταραχών της ακοής-ισορροπίας, ιλίγγου και κώφωσης. Επίσης, στο Ακοολογικό Εργαστήριο εδρεύει το κέντρο κοχλιακών εμφυτεύσεων, όπου βρέφη, παιδιά και ενήλικες με κώφωση υποβάλλονται σε πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο για τη μετέπειτα θεραπεία τους με την τοποθέτηση κοχλιακού εμφυτεύματος.

Η αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί από τον Διευθυντή Δρ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη στα εργαστήρια και τους χώρους της κλινικής, θα μοιράσει δώρα και αυτόγραφα στους ασθενείς και θα εγκαινιάσει την λειτουργία των νέων μηχανημάτων, προσφορά του PAOK Action και του κ. Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε ακόμη...