Ψηφίστε το Play of the Month Φεβρουαρίου

Τρεις... μαγικές στιγμές μπαίνουν στη μάχη της διεκδίκησης του βραβείου του Play of the Month Φεβρουαρίου.
Ψηφίστε το Play of the Month Φεβρουαρίου

ΠΑΟΚ και nak Shoes σας καλούν να επιλέξετε την αγαπημένη σας ενέργεια μέσω paokfc.gr.

Η είδηση της ψηφοφορίας είναι ότι σε αυτή δεν συμμετέχει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο πολυνίκης του βραβείου με πέντε κατακτήσεις σε έξι μήνες έμεινε εκτός διεκδίκησης. Τα τρία plays που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι όλα ντρίπλες.

O Λέο Μάτος έκανε μία επίδειξη τεχνικής στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος πήρε τη μπάλα κοντά στο κόρνερ και προκάλεσε ναυτίες σε τρεις (!) αντιπάλους του, με το γύρισμα του να περνάει ανεκμετάλλευτο από τους συμπαίκτες του.

Δεύτερος μονομάχος ο Τσούμπα Άκπομ . Ο Άγγλος φορ μπορεί να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, αλλά δεν είναι ένας συνηθισμένος στράικερ. Ο AK47 απέδειξε ότι διαθέτει και εξαιρετική τεχνική. Στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό με μία μαγική ντρίπλα πέρασε σαν σταματημένους δύο παίκτες των Ερυθρόλευκων.

Βραζιλιάνος είναι και ο τρίτος της παρέας. Ο λόγος για τον Χοσέ Μαουρίσιο . Μπορεί να μην μας συνηθίζει σε εντυπωσιακές ντρίπλες και φαντεζί ενέργειες όπως πολλοί συμπατριώτες του, αλλά σίγουρα είναι όλα γραμμένα στο DNA του. Στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης άφησε ένα γήπεδο άναυδο, όταν απέφυγε έναν αντίπαλο με σομπρέρο.

Δείτε τα τρία υποψήφια Play of the Month για τον Φεβρουάριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Ψηφίστε το nak Play of the Month Φεβρουαρίου

Διαβάστε ακόμη...