Ψηφίστε το Best Goal Ιουλίου/Αυγούστου

Τρεις μεγάλες στιγμές του καλοκαιριού, τρεις σπουδαίες νίκες, τρία πανέμορφα τέρματα.
Ψηφίστε το Best Goal Ιουλίου/Αυγούστου

Το paokfc.gr και το PAOK FC Official App διάλεξαν τα τρία πιο εντυπωσιακά γκολ και σας καλούν να επιλέξετε το Best Goal Ιουλίου/Αυγούστου.

Ο πρώτος παίκτης που διεκδικεί το βραβείο είναι μία πραγματική έκπληξη καθώς δεν είναι από αυτούς που σκοράρουν συχνά. Κι όμως ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου που βρήκε δίχτυα την φετινή σεζόν. Ο Χοσέ Κάνιας με ένα απίθανο γκολ ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για την εντός έδρας νίκη επί της Βασιλείας. Ο Ισπανός έστρωσε την μπάλα με το στήθος και με έναν κεραυνό με το αριστερό πόδι δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα των Ελβετών.

Δεύτερος υποψήφιος ο αρχισκόρερ του Δικεφάλου Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ένα γκολ-ποίημα. Μία άψογη λόμπα του Σέρβου φορ χωρίς να κάνει κοντρόλ, μετά από ασίστ του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με βολέ μέσα στην έδρα της Βασιλείας, σε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, που κλείδωσε την πρόκριση στον 3ο προκριματικκό γύρο του UEFA Champions Legaue.

Τέλος το βραβείο θα διεκδικήσει και ο Δημήτρης Λημνιός . Ο νεαρός άσος ήταν αυτός που ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας. Ο Μάτος από τα δεξιά χόρεψε την αντίπαλη άμυνα, έκανε το συρτό γύρισμα στο ύψος του πέναλτι και ο Λημνιός με μία επαφή έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, πετυχαίνοντας το πρώτο του εντός έδρας γκολ με τον Δικέφαλο.

Δείτε τα τρία υποψήφια Best Goal για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...