Ναι, αυτό είναι βόμβα!!! Η Σπυριδωνίδου στον ΠΑΟΚ...

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Αναστασία Σπυριδωνίδου, η οποία θα αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα».
Ναι, αυτό είναι βόμβα!!! Η Σπυριδωνίδου στον ΠΑΟΚ...

Η 21χρονη σέντερ φορ (γενν. 11/06/1997) έχει καταγωγή από την πόλη της Βέροιας και αγωνιζόταν τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια στον Άρη, ενώ επιπλέον μετράει και πολλές συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα. Η Αναστασία αποτελεί ενεργό μέλος της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, και μάλιστα το βασικό σέντερ φορ, ενώ έχει αγωνιστεί και με τις Εθνικές Ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως η αθλήτρια την αγωνιστική σεζόν που πέρασε αναδείχθηκε 2η σκόρερ του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, με 25 γκολ.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Αναστασία Σπυρωνίδου δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είναι τιμή μου που έρχομαι σε έναν μεγάλο Σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα είναι ανανεωμένη, οι αθλήτριες είναι αρκετά νέες σε ηλικία, γεμάτες όρεξη και ταλέντο και το μόνο που μένει είναι να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο. Το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστικό και εμείς θα δώσουμε τον 100% των δυνατοτήτων μας για να διεκδικήσουμε έναν ακόμη τίτλο... Ακόμη, ευχαριστώ την πρώην ομάδα μου που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε!».

Αναστασία, καλώς ήλθες στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...