Fans’ Man of the Match ο Κάμπος

Ο Τζάλμα Κάμπος αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Λεβαδειακό για την 16η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Fans’ Man of the Match ο Κάμπος

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το 2018 με τον καλύτερο τρόπο, πετυχαίνοντας μία εμφατική νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό με 5-0. Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου χρειάστηκαν λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστούν μετά τις γιορτές, σκόραραν στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία που δημιούργησαν και με ένα επιθετικό κρεσέντο στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους έφτασαν σε έναν θρίαμβο.

Εκ των πρωταγωνιστών του Δικεφάλου ήταν ο Τζάλμα Κάμπος . Ο Ανγκολέζος άσος ήταν εξαιρετικός σε όλο το παιχνίδι, ταλαιπώρησε σε πολλά σημεία την αντίπαλη άμυνα, ήταν άψογος τακτικά ενώ με δύο δικά του, πανέμορφα γκολ συνέβαλε τα μέγιστα στην εμφατική νίκη της ομάδας.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης του paokfc.gr και στο PAOK FC Official App, ο Κάμπος κυριάρχησε στις προτιμήσεις του κοινού και κατέκτησε τον τίτλο του πολυτιμότερου της αναμέτρησης με ποσοστό 54,63%. Ο Λέο Μάτος έμεινε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, ενώ Πέλκας και Βαρέλα μονομάχησαν για την τρίτη θέση, με τον νεαρό άσο να κερδίζει στις λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη...