Κοντά σε Αμπουμπακάρι και όχι μόνο

Το άρθρο ανανεώθηκε... Ο Π.Α.Ο.Κ. βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αμπουμπακάρι. Μεταγραφικοί στόχοι και οι Φωτάκης, Κρέσιτς-Καρυπίδης Ενώ τα καλύτερα έρχονται καθώς ετοιμάζει  δύο με τρεις μεγάλες κινήσεις!
Κοντά σε Αμπουμπακάρι και όχι μόνο

Το άρθρο ανανεώθηκε...

Ο Π.Α.Ο.Κ. βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αμπουμπακάρι.
Μεταγραφικοί στόχοι και οι Φωτάκης, Κρέσιτς-Καρυπίδης
Ενώ τα καλύτερα έρχονται καθώς ετοιμάζει  δύο με τρεις μεγάλες κινήσεις!

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. αποδεικνύει ότι έχει αλλάξει πλέον σελίδα και οργανώνει το αγωνιστικό τμήμα από πολύ νωρίς και με βάση πλάνου. Οι συγκεκριμένοι τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν μιλήσει εδώ και καιρό με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Δικέφαλο.

Βέβαια οι άνθρωποι του συλλόγου ετοιμάζουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις και στη λίστα τους βρίσκονται σπουδαία ονόματα της ποδοσφαιρικής αγοράς. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Σάντος είπε ότι του χρόνου θα γίνουν δύο με τρεις σημαντικές κινήσεις για να χτυπήσουμε τίτλο.

Τα ονόματα τα οποία αποκαλύφθηκαν σήμερα σε μερίδα των  ΜΜΕ (οι συγκεκριμένοι μεταγραφικοί στόχοι αναφέρονται στα "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ") είναι παίχτες οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν άλλοι ως back up και άλλοι ως βασικοί. Αυτές είναι οι κινήσεις που προσπαθεί να κλείσει ο Π.Α.Ο.Κ. από τον Γενάρη κιόλας. Το καλοκαίρι όμως ετοιμάζονται τα μεγάλα μπαμ.

Φωτάκης,Αμπουμπακάρι, Κρέσιτς και Καρυπίδης σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ με τον Αμπουμπακαρί να λένε οι πληροφορίες του paokmania.gr πως έχει ήδη κλείσει στον ΠΑΟΚ...

Πρέπει, και επιβάλεται, να καταλάβουμε ότι υπάρχει πλάνο στην ομάδα και την διοίκηση. Δεν λειτουργεί η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. τώρα με τα τερτίπια των μάνατζερ αλλά λειτουργεί σύμφωνα με τις ανάγκες της και το σχέδιο της. Ένα σχέδιο που όλοι εμείς θα βοηθήσουμε να υλοποιηθεί με την αγορά διαρκείας το καλοκαίρι και την αγορά μετοχών τον Μάρτιο.

Ήδη το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχει καταλήξει στο προπονητικό κέντρο που θα κάνει την προετοιμασία η ομάδα το καλοκαίρι και θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στο Άρνεμ ή στην Γερμανία.

Ο σχεδιασμός της ομάδας ξεκινάει, όπως και πέρσυ, απο νωρίς και τα αποτελέσματα ευχόμαστε να είναι ίδια και καλύτερα απο φέτος.

Ο τριετής σχεδιασμός της ομάδας λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένο ελβετικό ρολόι, με Ζήση και Σάντος να ψάχνουν απο τώρα τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Σκοπός είναι 2 ισάξιες ενδεκάδες και σ αυτή την κατεύθυνση κινούνται τεχνικό team και διοικούντες.

Ο φετινός στόχος του Ουέφα δείχνει να είναι εφικτότατος εκτός απροόπτου. Αν έρθει η δεύτερη θέση η ομάδα δεν θα πεί όχι ΑΛΛΑ πρέπει να είμαστε ταπεινοί και με την μπάλα χαμηλά. Η εξυγίανση της ομάδας δεν έχει ακόμα τελειώσει και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ.

Τα έργα στο προπονητικό κέντρο ξεκινάνε. Η πρώτη συνέλευση των 9μιση χιλιάδων μετόχων θα γίνει σύντομα όπως και τον Μάρτιο θα έχουμε εκ νέου νέο άνοιγμα διάθεσης των μετοχών.

Στόχος της ομάδας η πορεία πρωταθλητισμού του χρόνου.

Στόχος δικός μας η προστασία της ομάδας από τους μπερδεμένους στην εξέδρα,η βοήθεια με την αγορά διαρκείας και η στήριξη με τις μετοχές.

Στο σημερινό δύσκολο αγώνα θα δώσουμε πάλι εξετάσεις συμπεριφοράς και δεν πρέπει να ανοίξει ούτε ρουθούνι και να μην πέσει ούτε καρφίτσα στο γήπεδο. Μας περιμένουν στην γωνία για να μας τιμωρήσουν στον αγώνα με τον γαύρο.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.

Στήριξη στην ομάδα μας και τέλος

ΠΑΟΚ γερά, γερά, φέρε το διπλό και σουβλάκια από τη Λειβαδειά…

Paokmania.gr

Admin team

Υγ1)Σήμερα παίζει και η ομάδα μπάσκετ στην Αθήνα για όσους δεν το έχετε πάρι χαμπάρι. Άν δεν πάτε Λειβαδειά και σας έχει λείψει να δείτε ζωντανά την φανέλα του ΠΑΟΚ μπορείτε να πάτε στο Αιγάλεω μία βόλτα.

Διαβάστε ακόμη...