Το μαντείο του... ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ καθορίζει την μοίρα του στην Λιβαδειά...
Το μαντείο του... ΠΑΟΚ!
Κατά τους ιστορικούς χρόνους, η Λιβαδειά ήταν γνωστή για το πανάρχαιο Μαντείο του Τροφωνίου, το οποίο είχαν επισκεφθεί και συμβουλευθεί ο Κροίσος, ο Μαρδόνιος, ο Αιμίλιος Παύλος και άλλοι. Το 2009 ήρθε η ώρα του Ζλάταν, του Λάμπρου, του Πάμπλο και των άλλων παιδιών να παίξουν με την μοίρα τους και ανάλογα την απόδοση τους ίσως να μπορέσουμε όλοι εμείς να μαντέψουμε το αγωνιστικό μέλλον του φετινού ΠΑΟΚ.

Διότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την μοναδική βαριά ήττα του φέτος και επίσης έχει να κερδίσει εκτός έδρας 2,5 μήνες. Θα καταφέρει να ξεφύγει από αυτά τα δεδομένα; Οι μνήμες από το «κόμπλεξ» των εκτός έδρας αγώνων την περσινή σεζόν είναι ακόμα νωπές και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να κάνει … πισωγύρισμα στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Μία νίκη στην Λιβαδειά είναι πολύ σημαντική για πολλούς λόγους αλλά κυρίως για ψυχολογικούς. Το «τρίποντο» θα διαγράψει με μιας την ήττα στο ΟΑΚΑ και θα δώσει μεγάλη ώθηση σε παίκτες και κόσμο ενόψει των δύο πολύ σπουδαίων αγώνων με το φιλικό σωματείο του Λεβαδειακό, δηλαδή τον μισητό γαύρο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Βέβαια την πορεία του ΠΑΟΚ φέτος ίσως να μην μπορούσε να την μαντέψει ούτε ο… καλύτερος μάντης όλων των εποχών και όλοι ελπίζουμε η ομάδα   του Σάντος να συνεχίζει να μας εκπλήσσει  θετικά.

Από την άλλη σε μάντες θα πρέπει να προτρέξουμε για να βρούμε την τελική ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Φερνάντο Σάντος για τον αγώνα.
Άλλοι λένε πως το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα θα ξεκινήσει ως βασικός σε σύστημα 4-4-2 με Μουσλίμοβιτς και Χούτο μπροστά άλλοι πως ο Πορτογάλος θα επιλέξει το 4-4-1-1 με κορυφή τον Βόσνιο και τον Χούτο στο πάγκο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σάντος ουσιαστικά φαίνεται πως… τελειώνει τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο που τον έθεσε ξανά εκτός αποστολής

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Ρίζος, Αναστασάκος, Αραμπατζής, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Χούτος, Bizera, Conceicao, Contreras, Garcia, Ivic, Lino, Muslimovic, Sorlin, Vierinha, Veron. 

Όποιος Παοκτσής πιστεύει ότι η ομάδα του θα κάνει… περίπατο στην Λιβαδειά, καλά θα κάνει να καθίσει στα σουβλατζίδικα παρά να πάει στο γήπεδο.

Ο Λεβαδειακός έχει μόλις μία ήττα εντός έδρας και θα χρειαστεί μεγάλο πάθος από τους παίκτες εντός αγωνιστικού χώρου και από τον κόσμο στις εξέδρες για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όμως όπως έχουμε τονίσει από τις αρχές της εβδομάδα, οι οπαδοί που θα βρεθούν στην Λιβαδειά θα πρέπει να προσέχουν και να μην παρεκτραπούν γιατί κάποιοι περιμένουν στην γωνιά για να τιμωρήσουν τον υπότροπο ΠΑΟΚ έτσι ώστε ο γαύρος να παίξει σε τιμωρημένη Τούμπα για το πρωτάθλημα στις 8 του Μάρτη.

Διαβάστε ακόμη...