Ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες με μεγάλα αρχ...ια!

Ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες με μεγάλα αρχ...ια!

Είχα καιρό να δω τέτοιον παίκτη στον ΠΑΟΚ. Ένα ποδοσφαιριστή που θα παίζει όπως ακριβώς αγωνίζεται η εξέδρα !!

Φλογισμένος. γεμάτος πάθος , ένταση αλλά και με τον μοναδικό παοκτσήδικο τσαμπουκά.

Έναν άνθρωπο που όταν τον βλέπω στον αγωνιστικό χώρο νομίζω ότι είναι η εικόνα που είχα στο μυαλό μου, για το πόσο θα πάλευε ο καθένας από εμάς, αν μας έβαζαν από τις εξέδρες στον αγωνιστικό χώρο.

Κα όλα αυτά τα στοιχεία μέσα σε ένα τόσο σπουδαίο ποδοσφαιριστή, άριστο τεχνικά, δυνατό που είναι  απροσπέλαστος στο ένα εναντίον ενός με απίστευτη ηρεμία με την μπάλα στα πόδια και σωστές μεταβιβάσεις.

Ο ΠΑΟΚ δεν διαθέτει τόσο σημαντικό για την ομάδα μεσο-αμυντικό, είχε χρόνια να έχει και ούτε θα βρει και εύκολα. Σχεδόν σε κάθε αγωνιστική από τους πολυτιμότερους, ματώνει την φανέλα, παίζει με πάθος σε όλα του τα ματς. Τυχαία άλλωστε, δεν φόρεσε την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας μέσα στο γήπεδο ακριβώς τα πράγματα που δείχνει και στον ΠΑΟΚ

Οι "καθωσπρέπει" και οι "ντεμέκ" έκραξαν τον Πάμπλο Γκαρσία μετά την μπουνιά στο Ντιόγο. Οι υπόλοιποι είδαμε μέσα από αυτήν την κίνηση, αυτό που περιμέναμε να δούμε χρόνια τώρα από πολλούς άλλους που δεν το έκαναν τίποτα παρά το γεγονός πως προκλήθηκαν.

Είτε αυτοί όμως που δεν του συγχώρησαν την φάση αυτήν, είτε οι υπόλοιποι που τον αποθέωσαν πρέπει να παραδεχτούν κάτι: Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ένα παίκτης με μεγάλα αρχ..ία!

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που κάθε οπαδός του ΠΑΟΚ ονειρευόταν να έχει η ομάδα στο ρόστερ του. Είναι ένας παίκτης που προσφέρει πολλά αγωνιστικά και άλλα τόσα εξω-αγωνιστικά.

Δεν μασάει τα λόγια του, δεν είναι δήθεν, είναι 100% αληθινός μέσα και έξω από το γήπεδο και διαθέτει τον κατάλληλο τσαμπουκά που πρέπει να έχει ένας παίκτης που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ

Τυχαία δεν έγινε σύνθημα στην Τούμπα, τυχαία δεν παρομοιάστηκε με τον Τσε Γκε Βάρα… Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ένας παίκτης που πρέπει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και του χρόνου!

Νομίζω πως η πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ γουστάρει τον Ουρουγουανό και θα θέλαμε πολύ να δούμε από την διοίκηση να του προσφέρει νέο συμβόλαιο το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2010

Αν ο ο Γκαρσία χαθεί: Τότε θα χαθεί ένα σπουδαίος παίκτης που άλλον με την ποιότητα του και την δύναμη του δεν θα βρεις εύκολα αλλά και ένας παίκτης που ανέβαζε το... πρεστίζ των οπαδών του ΠΑΟΚ και το αντίθετο. Ο Γκαρσία μοιάζει να έχει γεννηθεί για να παίζει μπροστά στον μοναδικό ασπρόμαυρο ΛΑΟ…

Ανανέωση του συμβολαίου τώρα…!!

Διαβάστε ακόμη...