Ψηλά το κεφάλι....

Ψηλά το κεφάλι....

Αλάνια.... Θα μπορούσα να κάνω ανάλυση του αγώνα. Τι έφταιξε, τι δεν πήγε καλά...

Δεν ξέρω αν πρέπει να το κάνω. Απλά χάσαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι ατσαλένιος φέτος ωστόσο και οι... ατσαλένιοι έχουν ψυχή.

Η ομάδα του Σάντος σήμερα ήταν άτυχη, με το πρώτο γκολ να μπαίνει ύστερα από λάθος του Χαλκιά.

Η ομάδα του Σάντος ήταν κουρασμένη. καθώς έδειξε ανήμπορη να αντιδράσει μετά το γκολ που δέχτηκε

Η ομάδα του Σάνος εμφανίστηκε χωρίς τσαμπουκά...

Η ομάδα του Σάντος δεν είναι για 3-0....

Η ομάδα του Σάντος θα χάσει και κάποια στιγμή 3-0.... Όπως όλοι.

Το πιο σημαντικό είναι η απάντηση στο ερώτημα: Και τώρα τι;

Και τώρα αδέρφια, δίπλα στην ομάδα. Δίπλα στην ομάδα όσο ποτέ άλλοτε. Γιατί η ομάδα αυτή έχει καταφέρει να γίνει ένα κομμάτι του εαυτού μας. Ο τσαμπουκάς, το πάθος, η εγρήγορση , στοιχεία που έλειπαν σήμερα δεν έφυγαν ξαφνικά....

Θεωρώ ότι δεν μας πήγε το παιχνίδι.... Φάγαμε το πρώτο από λάθος του Χαλκιά. Χάσαμε χωρίς ο βάζελος να βγάζει μάτια. Είναι μπάλα όμως και παίζει τα δικά της παιχνίδια.

Και αντί για αφορισμούς, θα γούσταρα να δείξουμε ώριμοι και  να σταθούμε δίπλα στην ομάδα ακόμα και στα δύσκολα.

Γιατί τίποτα δεν τελείωσε. Γιατί στα πλέι οφ έχουμε ακόμα 0 διαφορά από τους βάζελους. Γιατί περιμένουμε τον γαύρο να το σκίσουμε σε πρωτάθλημα και κύπελο.

Γιατί ΠΑΟΚ είσαι και όταν χάνεις

Γιατί ΠΑΟΚ είσαι και όταν πονέσεις

Γιατί ΠΑΟΚ είσαι και όταν βρεθείς σε δύσκολη θέση...

Και άσε τους; βάζελους τους γελοίους να τραγουδάνε 90 λεπτά σύνθημα βγαλμένο από την ηρωική, θρυλική εξέδρα των παοκτσήδων.

Γιατί όλοι ξέρουμε ότι είναι φλώροι. Γιατί τραγουδάνε δικά μας συνθήματα και δεν ντρέπονται που το κάνουν γιατί είναι τελείως φλώροι και αύριο θα συζητάνε για την κατά λάθος 3άρα του άμπαλου Βύντρα στα... γουρουνάκια και στις άλλες φλωροκαφετέρειες του Κολωνακίου

Εσύ όμως που είσαι ΠΑΟΚ... Έχεις μάθει να αντέχεις και τις ήττες. Και κάποια στιγμή ομάδα και οπαδοί θα πάρουν την εκδίκηση τους

Υγ: Εμείς μαζί για μια ζωή αϊτε, αϊτέ δικέφαλε....

Normal 0 MicrosoftInternetExplorer4

Δυστυχώς το χειρότερο σήμερα δεν είναι ότι χάσαμε 3-0 όπως αποδεικνύεται. Το χειρότερο είναι που ο λαός του ΠΑΟΚ ψάχνει ευκαιρία να δείξει γι’ ακόμη μία φορά το επίπεδό του και την κατάντια του ..

ΠΑΟΚ είναι ο λαός του και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δεν έχουμε δικαίωμα στην λιποψυχία και στην ισοπέδωση της προσπάθειας της διοίκησής μας.

Γράφει ο άλλος «Πάρτε μετοχές κορόιδα και διαρκείας και όλα θα στρώσουν, έτσι Ζαγοράκη;»!

Αυτό για μένα είναι σαν να έχω υποβιβαστεί στη Β’ Εθνική .. Καλύτερα να έτρωγα 15 γκολ από τον Παναθηναϊκό παρά να ακούω τέτοιες απόψεις από το λαό του ΠΑΟΚ.

Εδώ αποδεικνύεται ότι δεν μας αξίζει κάτι καλύτερο .. Δεν μας αξίζει η κορυφή .. Δεν μας αξίζουν ούτε οι μεταγραφές, ούτε οι παιχταράδες ούτε νέα γήπεδα!

Τι να τις κάνω εγώ τις χέστρες της νέας Τούμπας αν ο άλλος δεν έχει ιδέα από μπάλα;

Η ομάδα έπαιξε 8 ματς σε λιγότερο από ένα μήνα .. Σήμερα οι Βερόν – Κοντρέρας – Αναστασάκος – Σορλέν – Δάρλας δεν υπήρχαν στο γήπεδο ουσιαστικά ..

Να διώξουμε τον Σάντος γιατί η ομάδα έχει κλατάρει;

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αν σας ρωτούσαμε όλους εσάς, θα λέγατε Οοο Παοκάρα πάμε για το διπλό στην χειρότερη Χ .. Τώρα εσείς οι ίδιοι αφορίζετε τους πάντες και τα πάντα .. Κοροϊδεύετε Ζαγοράκη ότι μας πούλησε παραμύθια ..

Ποια παραμύθια ρε; Ουέφα δεν είπε θα πάμε και είπατε μαζί σου Θόδωρα;

Τώρα χλευάζετε αυτούς που πήραν μετοχές;

Φάγαμε δύο γκολ από τον Μπαλάφα του Παναθηναϊκού .. δύο γκολ από στημένες φάσεις που είναι το δυνατό μας σημείο .. Η ομάδα δεν τραβούσε εξ’ ολοκλήρου και οι μόνοι που ξέφυγαν από την αρνητική εμφάνιση ήταν οι Γκαρσία – Αραμπατζής ..

Εσείς οι ίδιοι που φωνάζατε για ανανέωση του Κοντρέρας, τώρα θα τον βγάλετε άμπαλο; Εσείς οι ίδιοι που κάνατε πίπες στον Βερόν, τώρα θα τον βγάλετε Μουμίν;

Κοιταχτείτε στον καθρέπτη και κάντε την αυτοκριτική σας .. Και αν είστε ΠΑΟΚ μόνο για τις νίκες, τότε καλύτερα αλλάξτε ομάδα ..

Κάποιοι γαλουχηθήκαμε σε δύσκολες εποχές .. Με συνεχόμενες σφαλιάρες .. Με ήττες από το κάθε χωριό .. Με συλλαλητήρια και αποχές .. Με καταλήψεις και αγώνες ..

Κάποιοι γίνατε οπαδοί διετίας .. Εσείς που δεν πατούσατε ποτέ στο γήπεδο το οποίο είχε μονίμως 5-6.000 μέσο όρο και 30.000 με το γαύρο .. Και τώρα που πήγατε σε κάποια ματς και πήρατε εισιτήριο, έχετε δικαίωμα να πάτε πίσω την προσπάθεια που γίνετε;

Δεν γουστάρετε να πάρετε μετοχές; Δεν γουστάρετε να πάρετε διαρκείας; Δεν γουστάρετε τον Ζαγοράκη ο οποίος σας πουλάει πρόλογο και σας έταξε Πρωτάθλημα και σας έχει τώρα 3ους; Κάντε αποχή και μην πατήσετε στο γήπεδο ποτέ .. Με Γούμενο και με Παγώνη θα τεντώσει το σεντόνι ..

Η ομάδα δεν ήταν φτιαγμένη για να παίζει Κυριακή - Τετάρτη και Τετάρτη - Κυριακή και το ξέραμε .. Οι παίχτες του Βάζελου ήταν πιο φρέσκοι και πήγαιναν πρώτοι στη μπάλα και το βλέπαμε .. Γιατί ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μόνος του είναι όλο το μπάτζετ του ΠΑΟΚ και γιατί εμείς παίξαμε δύο ματς με Άρη που έπεσε το ξύλο της αρκούδας με παράταση και πέναλτι και εν συνεχεία με το Γαύρο στο Κύπελλο και ο Βάζελος έπαιξε ένα ματς με Πανθρακικό και ένα με Πανσερραϊκό!

Αν δεν τα βλέπετε όλα αυτά παραμονές του αγώνα και κάθεστε και μιλάτε για το αν ο Σαλπιγγίδης θα πανηγυρίσει το γκολ που θα μας βάλει και αν έρθει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι λες και αυτό είναι το πρόβλημά μας και η έννοια μας, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

Όλοι μας ξενερώσαμε, βρίσαμε, σπαστήκαμε, φωνάξαμε και τρελαθήκαμε με την ήττα .. Αλλά το να είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ είναι κάτι βαρύ και ασήκωτο .. Είναι τρόπος ζωής και σκέψης .. Φάγαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις και η ομάδα κατέρρευσε .. Στη συνέχεια ο Μουσλίμοβιτς μπορούσε να σκοράρει σε αρκετές περιπτώσεις και δεν τα κατάφερε .. δεν έδωσε πάσα δίπλα ..

Κοιτάξτε πέρα από το αποτέλεσμα και το σκορ .. Ναι χάσαμε με 3-0 .. Αλλά παίξαμε χειρότερα απ’ ότι με Λάρισα εντός που κερδίσαμε; Όχι .. Αλλά τότε κερδίσαμε και όλα ήταν μέλι γάλα ε;

Η ομάδα άλλαξε νοοτροπία .. Εσείς οι ίδιοι που πετούσατε τους παίχτες του ΠΑΟΚ στον αέρα μετά την πρόκριση επί του Άρη, τώρα τους μηδενίζετε ..

Η ομάδα μπήκε σε άλλη εποχή .. Έπεσε από την 2η θέση στην 3η μετά από 20 αγωνιστικές και κάποιοι ζητάτε τον Μπακαγιόκο τον οποίο εσείς οι ίδιοι βρίζατε τη διοίκηση όταν ήρθε ..

Εσείς που βρίζατε όταν ήρθε ο Δάρλας, μετά βρίζατε που δεν έπαιξε στο Καραϊσκάκη και κράζατε αν δεν έπαιζε βασικός, τώρα ξανακάνετε κωλοτούμπα και μιλάτε για στημένο ματς και στημένους παίχτες ..

Πόσες κωλοτούμπες πρέπει να κάνετε; Πόσες φορές πρέπει να γίνετε ρεζίλι με τις άναρθρες κραυγές σας;

Αν δεν έχετε τα άντερα να είστε ΠΑΟΚ .. αν δεν βλέπετε αυτό που συντελείται φέτος και δεν αντιλαμβάνεστε την αλλαγή σελίδας δεν φταίει κανείς Ζαγοράκης και κανένας Βερόν ..

Τέσσερα διπλά σε πενήντα χρόνια είχαμε στο ΟΑΚΑ και κάποιοι κάνετε λες και κερδίζαμε κάθε χρόνο και δεν επιτρέπεται να χάσουμε εκεί μέσα ..

Ναι είμαστε ΠΑΟΚ και θέλαμε το διπλό .. Ναι σπαστήκαμε με την εμφάνιση της ομάδας, αλλά δεν φταίει ο Ζαγοράκης που είπε ότι πάμε για Ουέφα κι εσείς είχατε κερί στ’ αυτιά σας και ακούσατε Τσάμπιονς Λιγκ!

Η ομάδα κλάταρε .. Έδωσε οχτώ ματς σε ένα μήνα και θα βγει πιο δυνατή μέσα από αυτά που πέρασε .. Εμείς γιατί να τρενάρουμε την προσπάθεια;

Όλοι συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα μας ώστε να πετύχει τους στόχους της .. Η ομάδα βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό αλλά η βαθμολογία των πλέι οφ δεν έχει αλλάξει μετά από αυτή την ήττα .. Πάλι με 2 βαθμούς ξεκινάμε όπως και ο Παναθηναϊκός και με έναν η ΑΕΚ!

Πάμε για το διπλό στη Λιβαδειά και την πρόκριση στο Κύπελλο ..

Εμείς μαζί για μια ζωή!!!

Φερνάντο Σάντος: "Ξεκάθαρα ήταν μια δίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού, σ'ενα παιχνίδι με πολλά λάθη από την αμυντική μας γραμμή. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο που το ματς ήταν πιο ισορροπημένο, είμασταν αργοί και όχι τοσο καλοί. Δεν πιέζαμε, κάναμε τα αντίθετα από αυτά που έχουμε ως ταυτότητα. Και το ματς έμεινε ισορροπημένο από την άσχημη άμυνα αφού στην επίθεση είμασταν πιο εκδηλωτικοί.

Στο δεύτερο μέρος δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, αφού σε 10 λεπτά φάγαμε 3 γκολ από στημένες φάσεις που εκεί στον τομέα αυτό είμαστε καλοί. Μετά το 3-0 το ματς ήταν φιλικό.

(για αίτια ήττας...) Το γιατί, το ξέρω αλλά θα τα πούμε με παίκτες μου. Δικαιολογίες τα περί κούρασης, φθηνές δικαιολογίες. Θα τα πόυμε με παίκτες.

(για Μουσλίμοβιτς...): Ναι σίγουρα, αν ήταν στο 100% θα έπαιζε από την αρχή, Λόγω πυρετού δεν μπορούσα να τον βάλω. Θα τον έβαζα αν ήταν πιο έτοιμος.

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Βαβζίνιακ, Νίλσον, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης (46' Κλέιτον), Νίνης, Σαλπιγγίδης (74' Ρουκάβινα), Μάντζιος.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Δάρλας, Κονσεϊσάο, Λίνο (55' Μουσλίμοβιτς), Σορλέν (81' Βιεϊρίνια), Γκαρσία, Βερόν, Αναστασάκος (63΄Αθανασιάδης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΟμάδαΑΒΓΚ1Ολυμπιακός215436-82Παναθηναϊκός214239-153Π.Α.Ο.Κ.214023-124Α.Ε.Κ.213525-185Λάρισα213127-206Άρης213116-187Ξάνθη212817-128Πανιώνιος212826-269Ηρακλής212516-2010Πανθρακικός212512-2311Αστέρας Τρίπολης212422-2012Εργοτέλης212321-3113Λεβαδειακός212217-2414Ο.Φ.Η.211723-3615Πανσερραϊκός211511-3016Θρασύβουλος2113

17-35

 

PlayOffs ΟΠΑΠ 2009 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ (21η αγων.) 2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ2 -. Π.Α.Ο.Κ.2 4. Α.Ε.Κ.1 5. ΑΡΗΣ ή ΛΑΡΙΣΑ0

Διαβάστε ακόμη...