Ραγιάδες του Βορρά

Ραγιάδες του Βορρά

Οι διοικούντες του Πανθρακικού επιβεβαίωσαν όλους εμάς που το καλοκαίρι στην αρχή του Πρωταθλήματος διαμαρτυθήκαμε για τη συμπεριφορά τους απέναντι στο λαό του ΠΑΟΚ όπου επικαλούμενοι τα διαρκείας τους και την «μη έτοιμη» εξέδρα στο πέταλο απαγόρευσαν την παρουσία φιλοξενούμενων.

Οι διοικούντες λοιπόν του Πανθρακικού είναι πραγματικοί ραγιάδες του Βορρά καθώς για τον αγώνα απέναντι στο αφεντικό τους –όπως αποδεικνύουν με τις πράξεις τους- τον αγαπημένο τους ερυθρόλευκο σύλλογο έβγαλαν ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά έστειλαν τους οπαδούς τους από την κεντρική θύρα στο πέταλο έτσι ώστε να φιλοξενηθούν στην κεντρική εξέδρα η αγαπημένη τους ομάδα από το Νότο, τα φιλαράκια τους από το λιμάνι.

Οι διοικούντες του Πανθρακικού έστειλαν τους φιλάθλους τους στο πέταλο, τοποθέτησαν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στην κεντρική εξέδρα για να βλέπουν καλύτερα μη τους μαλώσει ο Σωκράτης και άφησαν έκτος αποστολής τους καλύτερους ποδοσφαιριστές τους.

Όλα αυτά τα γεγονότα και το σημερινό συμβάν είναι μία απάντηση σε όλους αυτούς τους ντεμέκ Παοκτσήδες που κατηγόρησαν τους ηρωικούς εκδρομείς που την τρίτη αγωνιστική έκαναν κατάληψη του πετάλου και με τη δικιά τους μαγκιά αλλά και του Μουσλίμοβιτς πήραν το τρίποντο.

Τα συμπεράσματα δικά σας …

Παρακάτω η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός αυτούσια:

"Aπό την ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνεται ότι για τον α­γώ­να του Σαβ­βά­του με τον Ο­λυ­μπια­κό οι φί­λα­θλοι του Ο­λυ­μπια­κού θα ει­σέρ­χο­νται στο γή­πε­δο α­πό τη Θύ­ρα 2 ό­που και θα το­πο­θε­τη­θούν για να πα­ρα­κο­λου­θή­σουν τον α­γώ­να. Οι φί­λα­θλοι του Παν­θρα­κικού θα ει­σέρ­χο­νται ό­λοι α­πό τη Θύ­ρα 5 (νέ­α κερ­κί­δα) ό­που και θα το­πο­θε­τη­θούν για να πα­ρα­κο­λου­θή­σουν τον α­γώ­να. Οι κά­το­χοι διαρ­κεί­ας της Θύ­ρας 2, α­πό τους ο­ποί­ους ζη­τά­με την κα­τα­νό­η­ση τους για την αλ­λα­γή αυ­τή θα ει­σέρ­χο­νται ε­πί­σης α­πό τη Θύ­ρα 5 α­πό ό­που θα πα­ρα­κο­λου­θή­σουν τον α­γώ­να. Η α­πό­φα­ση πάρ­θη­κε για λό­γους α­σφα­λεί­ας και για την κα­λύ­τε­ρη εξυ­πη­ρέ­τη­ση των φι­λά­θλων της ο­μά­δας μας. Η τιμή εισιτηρίου για τη Θύρα 5 είναι 25 ευρώ. Ευ­χα­ρι­στού­με για την κα­τα­νό­η­ση. Το Δ.Σ. της ΠΑ­Ε ΠΑΝ­ΘΡΑ­ΚΙ­ΚΟΣ"

Διαβάστε ακόμη...