Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα

Κοντρέρας - Μαλεζάς - Σνάουτσνερ ανανεώνουν τα συμβόλαιά τους με τον ΠΑΟΚ
Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα
Ύστερα από πολλά χρόνια έχουμε μία διοίκηση που λειτουργεί με πρόγραμμα και κοιτάει μπροστά έχοντας τη δύναμη να διατηρήσει στο ρόστερ όλους τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές της.

 

Έτσι λοιπόν, συμφώνησαν και υπογράφουν αύριο τα συμβόλαια ανανέωσής τους οι Κοντρέρας – Μαλεζάς – Σνάουτσνερ.

Για τον πρώτο τι να πούμε; Σίγουρα η είδηση είναι από τις πιο ευχάριστες που έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό. Ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς που έχουν φορέσει ποτέ τη φανέλα του Δικεφάλου ανανεώνει το συμβόλαιό του και αν το καλοκαίρι δεν πουληθεί αυτό θα σημαίνει ότι θα κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα μας.

Ο Κοντρέρας θα υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2012 (τελείωνε το 2010) με αύξηση της ρήτρας αποχώρησής του από τα 2,5 εκ. στα 4 με 5 εκατ. ευρώ, ενώ οι πάγιες αποδοχές του παραμένουν σταθερές.

Το συμβόλαιό του όμως ανανεώνει και ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ παρόλο που τόσο καιρό κάποιοι επιτήδειοι μετέδιδαν φήμες ότι δεν πρόκειται να μείνει στον ΠΑΟΚ. Ένας από τους πιο σταθερούς παίχτες της ομάδας και εγγύηση για το δεξί άκρο της άμυνας παραμένει στο Δικέφαλο και ο ΠΑΟΚ βάζει ήδη τις βάσεις από τώρα για τη νέα σεζόν.

Ο Σνάουτσνερ, το συμβόλαιο του οποίου τελείωνε το καλοκαίρι, θα υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2011 με μικρή αύξηση των αποδοχών του.

Κι όπως ενημερώσαμε από νωρίς σήμερα το πρωί στον ΠΑΟΚ ανανεώνει πρόωρα και ο Στέλιος Μάλεζάς.

Άγκυρα στον ΠΑΟΚ ρίχνει ο Στέλιος Μαλεζάς όπως γράφει σήμερα η έγκυρη εφημερίδα στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ "ΣΠΟΡ του Βορρά"

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός είναι έτοιμος να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας (λήγει το 2010) με τον δικέφαλο απόρροια των συζητήσεων που είχε το τελευταίο διάστημα με τον Ζήση Βρύζα. Ο Μαλεζάς θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2013 με αποδοχές κοντά στις 150.000 ευρώ.

Μάλιστα σε σύντομη κοβέντα που είχε μαζί του ο Θοδωρής Ζαγοράκης τον κάλεσε σήμερα να "ριξουν" τις υπογραφές στην ανανέωση του συμβολαίο του.

Ο 23χρονος αμυντικός, που αποκτήθηκε πριν πέντε χρόνια από την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, με εισήγηση του Κυριάκου Αλεξανδρίδη έχει κάνει απίστευτα βήματα προόδυο και αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό μπορεί να αφήσει ιστορία με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

"Είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης, απ΄ αυτούς που ήταν και στο περσινό ρόστερ. Με έχει εκπλήξει η πορεία του και στην προετοιμασία μου έδειξε ότι αξίζει να πάρει ευκαιρίες" έλεγε ο Πορτογάλος, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, πριν το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ. Τότε δεν το πίστεψε κανείς τον Σάντος, τώρα λίγους μήνες μετά αποδείχθηκε πόσο σπουδαίος προπονητής είναι, πόσες γνώσεις έχει και πόσο καλά ξέρει την ομάδα του αφού ο Μαλεζάς πραγματικά "βγάζει μάτια".

Ο Μαλεζάς, ήρθε πριν από πέντε χρόνια στην Τούμπα. Το 2004 πέρασε στο ΤΕΙ Ηρακλείου, έπρεπε να παίξει δανεικός σε ομάδα της Κρήτης και η επιλογή τού Ηροδότου, ήταν η καλύτερη.

Με 31 παιχνίδια στη Γ' εθνική, τον πρόσεξε ο Κωστίκος και τον πήρε πίσω το καλοκαίρι του 2005. Στα τρία χρόνια που ακολούθησαν, είχε 26 συμμετοχές με ένα γκολ.

Όταν επέστρεψε το 2005 είχε μηδενικό συμβόλαιο και ο ΠΑΟΚ του έκανε καινούργιο πενταετές, με αξιοπρεπείς -για παίκτη της ηλικίας του- αποδοχές.

Το συμβόλαιό του ισχύει μέχρι τον Ιούνιο του 2010, αλλά στην Τούμπα σκοπεύουν να τον καλέσουν για να το επεκτείνει. Όχι τόσο για να μην τον χάσουν αλλά κυρίως για να επιβραβεύσουν την προσπάθειά του με μία αύξηση των αποδοχών του.

Φέτος μετράει με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα 16 συμμετοχές με συνολικά 1287 λεπτά.

Διαβάστε ακόμη...