Με 30.000 Ζλάταν

Xωρίς τον Μουσλίμοβιτς αλλά με το διψασμένο για νίκη λαό και τους 11 του γηπέδου ο ΠΑΟΚ απέναντι στο γαύρο για σκορ πρόκρισης... Το Paokmania καλεί όλα τα μέλη του 16:00 στο fratelli .
Με 30.000 Ζλάταν

Xωρίς τον Μουσλίμοβιτς αλλά με το διψασμένο για νίκη λαό και τους 11 του γηπέδου ο ΠΑΟΚ απέναντι στο γαύρο για σκορ πρόκρισης...

Το Paokmania καλεί όλα τα μέλη του 16:00 στο fratelli .

Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει γυρίσει σελίδα και κοιτάει κάθε ματς ξεχωριστά. Ο κόσμος έχει αλλάξει νοοτροπία και βλέπουμε ότι οι φωνές κάποιων για να γεμίσουμε την Τούμπα στα μη ντέρμπι ματς έχουν πιάσει τόπο.

Παρόλο αυτά, ένα παιχνίδι με το Γαύρο στην Τούμπα και δη με φόντο μία κούπα εξιτάρει όλο τον Παοκτσήδικο λαό που σε κάποια φάση της ζωής του δήλωσε ΠΑΟΚ ή θυμήθηκε πως ήταν Παοκτσής, ενώ φυσικά προσελκύει πιο εύκολα την επαρχία.

Αύριο αναμένονται περισσότεροι από 30.000 οπαδοί μας να έρθουν στην Τούμπα. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο οι πόρτες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και γίνεται έκκληση στον κόσμο να προνοήσει για την ομαλή είσοδό του στο γήπεδο και να μην συρρεύσουν όλοι την τελευταία στιγμή.

Αυτή η αλλαγή νοοτροπίας φαίνεται και στο πως αντιμετωπίζουμε το αυριανό παιχνίδι. Παλαιότερα, το μόνο που μας ένοιαζε ήταν να γεμίσουμε την Τούμπα με τη σιχαμερή ομάδα του Δημοσίου και να καταφέρουμε να την κερδίσουμε, αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα παιχνίδια της χρονιάς και τις γκέλες με μικρομεσαίες ομάδες.

Η ομάδα προχωρά με το σλόγκαν "κάθε παιχνίδι ξεχωριστά" και πλέον αυτό το έχουμε καταλάβει και οι ίδιοι και αντί να αναλωνόμαστε στο ποιος θα παίξει διαιτητής και στο τι έχει γίνει στο παρελθόν με τις απίστευτες σφαγές μας, πλέον κοιτάμε μπροστά με θάρρος και πίστη στην ομάδα μας και περιμένουμε την ομάδα να παρουσιαστεί ψυχωμένη και σοβαρή και να υποτάξει τον αντίπαλο.

Ως γνωστόν, η ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών των Σνάουτσνερ - Μουσλίμοβιτς - Βιερίνια και Μπιζέρα. Ο Φερνάντο Σάντος δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στο σύστημα και έτσι ο Αναστασάκος θα πάρει τη θέση του Ζλάταν, στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Γκαρσία - Βερόν - Ίβιτς έχοντας δεξιά τον Κονσεϊσάο και αριστερά τον Σορλέν, ενώ η τετράδα της άμυνας θα είναι οι Αραμπατζής, Κοντρέρας, Αντόνιο (Μαλεζάς) και Λίνο.

Στόχος της ομάδας είναι να πάρει σκορ πρόκρισης χωρίς φυσικά να δεχτεί γκολ, ούτως ώστε στον επαναληπτικό να μπορέσει να το υπερασπιστεί και η ομάδα μας να πάρει την πρόκριση.

Οι απουσίες μας αύριο είναι λίγες αλλά πολύ σημαντικές. Ο κόσμος το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γεμίσει ασφυχτικά την Τούμπα και θα δημιουργήσει το κλίμα που θα δώσει ώθηση στην ομάδα μας. Οι προετοιμασίες πυρετώδεις και η νύχτα αναμένεται να γίνει μέρα την Τετάρτη το βράδυ ενώ ο ουρανός θα κρυφτεί από τα χαρτάκια και τις κορδέλες και η τρέλα μας θα βαράει κόκκινο.

Πρέπει όμως να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα για να μας τιμωρήσουν. Πολλοί μας περιμένουν στη γωνία χαρακτηρίζοντάς μας υπότροπους. Όποιες κι αν είναι οι προκλήσεις δεν πρέπει να απαντήσουμε σε καμία περίπτωση. Έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι ο μοναδικός χαμένος θα είναι ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...