Παρουσιάστηκε ο Χούτος

Tη φανέλα με το Νο 79 θα φορά και στον ΠΑΟΚ ο Λάμπρος Χούτος (είναι η χρονολογία γέννησης του), ο οποίος παρουσιάστηκε και επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Χούτος έφτασε στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 10.45 σήμερα το πρωί. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:...
Παρουσιάστηκε ο Χούτος

Tη φανέλα με το Νο 79 θα φορά στον ΠΑΟΚ ο Λάμπρος Χούτος (είναι η χρονολογία γέννησης του), ο οποίος παρουσιάστηκε και επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Χούτος έφτασε στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 10.45 σήμερα το πρωί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:...

"Κατ’ αρχάς θέλω να εκφράσω τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια του πρώην προέδρου. Έτσι, είναι η ζωή. Άνθρωποι έρχονται, άνθρωποι φεύγουν. Είμαι χαρούμενος από εκεί και πέρα, που ήρθα στον ΠΑΟΚ, σε μία μεγάλη ομάδα. Θέλω να κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο. Τίποτα άλλο… Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν καλά το ποδόσφαιρο και παίρνουν αποφάσεις για το καλύτερο της ομάδας. Από τη στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Θα δουλέψω πολύ. Θεωρώ, ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Δεν είμαι σε κατάσταση φόρμας. Νιώθω έτοιμος να αγωνιστώ ακόμη και αύριο. Είναι και θέμα προπονητή, αλλά θα δουλέψω σκληρά", είπε ο Χούτος για να συνεχίσει. "Σίγουρα είναι η πιο μεγάλη ευκαιρία της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Εξαρτάται και από μένα. Δεν φεύγω με πικρία, ευχαριστώ τον Πανιώνιο και τον κ. Τσακίρη, είμαι πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ. Πιστεύω και θεωρώ ότι είναι καλύτερα να γνωρίζεις έναν άνθρωπο και μετά να βγάζεις συμπεράσματα. Είμαι στη διάθεση του προπονητή. Ο ίδιος θα κρίνει πότε και αν θα με βάλει. Και να μην είσαι ΠΑΟΚ, ο κόσμος με την αγάπη του σε κάνει να γίνεις", είπε ο Λάμπρος Χούτος.

Διαβάστε ακόμη...