Τα κορυφαία βίντεο του Φεβρουαρίου

Το paokfc.gr συγκέντρωσε τα δημοφιλέστερα βίντεο του PAOK TV για τον Φεβρουάριο και σας τα παρουσιάζει μέσα από την στήλη Top Videos.
Τα κορυφαία βίντεο του Φεβρουαρίου

Παρασκήνιο, δηλώσεις, ιδιαίτερες συνεντεύξεις και ένα promo video που αγαπήσατε ιδιαίτερα. Ας τα δούμε αναλυτικά...

Το PAOK TV σας φέρνει δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα, μέσα από τα βίντεο που επιμελείται και σκηνοθετεί ο Πολύβιος Δημητριάδης και σας τα παρουσιάζει μέσα από το paokfc.gr και τα social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου σας παρουσιάζει μέσω της στήλης Top Videos τα δημοφιλέστερα videos του PAOK TV .

Ο Δικέφαλος έδωσε οκτώ αναμετρήσεις τον Φεβρουάριο για τρεις διαφορετικές διοργανώσεις. Πήρε σημαντικές νίκες για το πρωτάθλημα της Super League, έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Ξάνθη, έδωσε δύο σκληρές μάχες κόντρα στην Σάλκε για το Europa League και ολοκλήρωσε το ευρωπαϊκό του ταξίδι με ψηλά το κεφάλι.

Συνολικά πρώτο στις προτιμήσεις σας με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο ήρθε το εξαιρετικό promo βίντεο της αναμέτρησης με τη Σάλκε, το οποίο έδενε την πόλη, με την Τούμπα και την αγωνιστική δράση. Με 162.000 views, 5,2k likes και πάνω από 1.500 shares στο Facebook κι άλλα 16.000 views στο You Tube ήταν ο ορισμός του viral.

Το παρασκήνιο από τις νίκες σε Τούμπα κόντρα στον Αστέρα και Xanthi FC Arena, σε δύο άκρως θεαματικά παιχνίδια ακολούθησαν με highlight το σύνθημα «Πω, πω λαός και τι ομάδα».

Από εκεί και πέρα, ο μεταγραφικός ενθουσιασμός του Ιανουαρίου υποχώρησε, αλλά ο Αμρ Ουάρντα ήρθε καθυστερημένα στην ομάδα ελέω African Cup of Nations, με τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτη του ΠΑΟΚ να τραβούν τα βλέμματα του κοινού.

Από τα Top Videos δεν θα μπορούσε να λείπει η ξεχωριστή συνέντευξη του Χάρη Χαρίση στον μικρό Δημήτρη και φυσικά το βίντεο που ετοίμασαν τα New Media του ΠΑΟΚ για τα δέκα χρόνια από το ντεμπούτο του Στέφανου Αθανασιάδη .

Ας θυμηθούμε τα δημοφιλέστερα βίντεο του PAOK TV για τον προηγούμενο μήνα:

Το promo video για τον αγώνα κόντρα στην Σάλκε

H παρακάμερα κόντρα στον Αστέρα

Η πρώτη συνέντευξη του Ουάρντα

Η ανάκριση του Χαρίση από τον Δημήτρη

Το παρασκήνιο από την μάχη στην Ξάνθη

Το αφιέρωμα στα 10 χρόνια Κλάους

Διαβάστε ακόμη...