«Θα σε φροντίζω ΠΑΟΚ μου»

«Θα σε φροντίζω ΠΑΟΚ μου»

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Κανένας δεν είναι χαρούμενος με το πώς αγωνίστηκε η ομάδα στο ΟΑΚΑ. Πολλά έφταιξαν και όλοι συμφώνησαν ότι η φοβισμένη τακτική του Σάντος και η αψυχολόγητη ενέργεια του Κοντρέρας ήταν οι σημαντικότεροι λόγοι όχι μόνο της ήττας αλλά και της απαράδεκτης εμφάνισης.Το φωνάξαμε και παραπονεθήκαμε: Δεν θέλουμε να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ έτσι.

Από εκεί και πέρα όμως αδέρφια πρέπει να συνεχίσουμε και θέλω να σας θυμίσω κάτι:

Παναθηναϊκός 33 βαθμούς

ΠΑΟΚ 33 βαθμούς

ΑΕΚ 28 βαθμούς

Λάρισα 25

Πανιώνιος 25

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μείνει ενωμένος. Η ομάδα πρέπει να δείξει ότι γίνεται μεγάλη και να συνεχίσει τις καλές τις εμφανίσεις όπως έκανε και μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη έτσι ώστε να διατηρηθεί ψηλά.

Από την άλλη ο κόσμος πρέπει να δείξει ότι είναι πραγματικά μεγάλος Ότι είναι μεγαλόκαρδος! Να βρεθεί δίπλα στην ομάδα με ακόμα περισσότερο πάθος και πίστη.

Αυτοί που μετά τον αγώνα, μόνο που δεν… «κρέμασαν» τον Σάντος ,αλλά και ίσως τον σημαντικότερο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, όλη αυτή την χρονιά, Πάμπλο Κοντρέρας, πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιο ψύχραιμοι, πιο «στοργικοί» με την ομάδα.

Γιατί αυτή η ομάδα, μας έχει κάνει να προχωράμε ξανά με το κεφάλι ψηλά και θα πρέπει να την συγχωρούμε και όταν μας απογοητεύει. Γιατί μόνο έτσι δεν θα διαλύσουμε σε μια νύχτα ότι χτίζουμε τόσο καιρό.

Ως επίλογο του άρθρου αυτού σας παραθέτω ένα λινκ για κάτι που έγραφα το καλοκαίρι με τίτλο:

«Η διαχείριση της ευφορίας» (Κάντε κλικ)

Έχει σημασία αυτό το άρθρο. Γιατί γράφτηκε αρχές Σεπτέμβρη. Τότε δεν γνώριζα την λαμπρή πορεία που θα έκανε ο ΠΑΟΚ. Γνώριζα την απειλή που θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε, αν ο ΠΑΟΚ έκανε μία τέτοια πορεία. Γνώριζα ότι θα έπρεπε να κάνουμε τα πάντα για να διαχείριστούμε σωστά την ευφορία.

Το κειμενάκι που συνόδευε την φωτογραφία πιο επίκαιρο από ποτέ. Κρατήστε το μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας: "Θα σε καμαρώνω όταν θα πετάς ψηλά. Θα σε φροντίζω όταν θα πληγώνεσαι... "

Αυτό τίποτα άλλο...

Διαβάστε ακόμη...