Φοβισμένοι χωρίς λόγο...

Προπονητής και παίκτες φοβισμένοι Κατέβηκαν για να χάσουν!
Φοβισμένοι χωρίς λόγο...

Ο Φερνάνο Σάντος έδειξε για άλλη μία φορά το πρόβλημα του να κερδίζει τα ντέρμπι!!!

Και πώς να τα κερδίσει όταν παρέταξε ένα σύστημα φοβισμένο;

Και πώς να το κερδίσει αφού όταν αποφάσισε να παίξει πιο επιθετικά και η ομάδα άρχισε επιτέλους να αποδίδει, ήρθε η απαράδεκτη ενέργεια του Πάμπλο Κοντρέρας να τον φρενάρει;

Ο ΠΑΟΚ έχει στόχο την τέταρτη θέση αυτό το γνωρίζουμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτό...!

Έτσι λοιπόν όλοι εμείς περιμέναμε να δούμε στην Αθήνα, επιτέλους έναν ΠΑΟΚ να παίζει χωρίς άγχος και να αγωνίζεται με βλέψεις για την νίκη και ότι βγει... Αντίθετα είδαμε μία ομάδα φοβισμένη με αμυντικούς προσανατολισμούς.

Γνωρίζουμε πλέον όλοι τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτήν την ομάδα και περιμένουμε να νικάει τουλάχιστον τα ματς που μπορεί να νικάει. Περιμένουμε όμως αλλαγή νοοτροπίας όταν παίζουμε με τους μεγάλους, μισητούς εχθρούς μας  από την Αθήνα... (φέτος δεν τους έχεις νικήσεις)

Κι όμως μπορούσες. Γιατί ΠΑΟΚ είσαι... Ωστόσο πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Αυτή η ομάδα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, αυτοί οι παίκτες και αυτός ο προπονητής έχουν κάνει και πάλι τον ΠΑΟΚ αξιοπρεπή. Εμείς θα είμαστε εδώ να τους στηρίζουμε ακόμα και στις ήττες. Αυτό δε σημαίνει ότι θα κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας και δε θα λέμε τα πράματα όπως τα βλέπουμε.

Ηρεμία και όλοι ενωμένοι γιατί δεν πρέπει να επηρεαστεί αυτή η ομάδα, γιατί δεν πρέπει να χαθεί μία τόσο καλή χρονιά και γιατί όχι μόνο τίποτα δεν έχει χαθεί αλλά τα καλύτερα έρχονται.

Άλλωστε σε λίγες μόλις ημέρες είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα βρει τη δύναμη να επανέλθει στο καλό αγωνιστικό της πρόσωπο και να διαλύσει τον Άρη.

Διαβάστε ακόμη...