Mε τόλμη και πίστη

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (20:15 μ.μ.)  Με τόλμη και πίστη για το διπλό
Mε τόλμη και πίστη
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (20:15 μ.μ.) 

Με τόλμη και πίστη για το διπλό

Μεστόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κατέβηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΠΑΟΚστην Αθήνα, για να αντιμετωπίσει απόψε στις 8:15 στο ΟΑΚΑ την αεκ .

Ο Φερνάντο Σάντος προσπάθησε σε όλητη διάρκεια της εβδομάδας να κρατήσει χαμηλούς τόνους και μίλησε αρκετές φορέςστους παίκτες για τη δυσκολία του αποψινού αγώνα με την αεκ 44. Οέμπειρος τεχνικός θέλει οι ποδοσφαιριστές να εμφανιστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι,προσγειωμένοι και πειθαρχημένοι επί 90 λεπτά, τονίζοντάς τους ιδιαίτερα  πως η παραμικρή στιγμιαία αδράνεια στοιχίζειπολύ στα ντέρμπι, τα οποία συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες…

Φυσικά δεν ήθελε να ακούσει ούτε για αστείο, ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί του αγώνα, όπως ισχυρίζονται κάποια αθηναϊκά έντυπα προσπαθώντας να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας και να μας αποκοιμίσουν. Το ματς είναι ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα και η ομάδα θα πάει να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για να πάρει ότι περισσότερο μπορεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο ΠAOK  θα παραταχτεί  με 4-2-3-1. Στο αρχικόσχήμα αναμένεται να δούμε, τους Χαλκιά, Σνάουτσνερ και Δάρλα στα δύο άκρα, τους Μάρκος Αντόνιο καιΚοντρέρας κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τους Βερόν και Γκαρσία  στη μεσαία γραμμή, τον Λάκη δεξιά, τονΚωνσταντινίδη αριστερά και τον Ίβιτς  πίσω από τον προωθημένο Μουσλίμοβιτς. Δεναποκλείεται βέβαια η  έκπληξη τηςτελευταίας στιγμής,  να πάρει δηλαδή θέσηστη βασική 11άδα ο Βιερίνια. 

Στην προπόνηση-χαλάρωμα που έγινε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής το Σάββατο, ο Κονσεϊσάο συμμετείχε κανονικά στο μεγαλύτερο κομμάτι της, αλλά έμεινετελικά για προληπτικούς λόγους εκτός αποστολής. Ο Σορλέν λόγω χτυπήματος στηνγάμπα στην προπόνηση της Παρασκευής δεν προπονήθηκε κι έμεινε και αυτός τελικά εκτόςαποστολής.

Οι 19 ποδοσφαιριστέςπου επέλεξε τελικά ο Σάντος  και πήρεμαζί του στην Αθήνα είναι οι: Χαλκιάς, Ρίζος, Αθανασιάδης, Αναστασάκος,Αραμπατζής, Δάρλας, Κωνσταντινίδης, Λάκης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Μπακαγιόκο, Κοντρέρας,Ίβιτς, Γκαρσία, Μάρκος Αντόνιο,Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βερόν και Βιεϊρίνια.

Διαβάστε ακόμη...