Στη Μόσχα για τα τελικά του Lukoil Cup η Κ13

Πέρυσι στην Κωνσταντινούπολη, φέτος στη Μόσχα και η Κ13 του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε παρά να είναι εκεί.
Στη Μόσχα για τα τελικά του Lukoil Cup η Κ13

Η τελική φάση του σπουδαίου τουρνουά Lukoil Children΄s Champions Cup (26-30 Αυγούστου), διεξάγεται στην ρωσική πρωτεύουσα με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ, της Σπαρτάκ Μόσχας, της Μπεσίκτας, της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της Ντάσια (Μολδαβία), νικήτριες στα κατά τόπους ευρωπαϊκά τουρνουά .

 Τέλη Αυγούστου του 2014 και η περσινή Κ13 κατακτούσε το τουρνουά κόντρα στην Μάλμε, παίρνοντας το κύπελλο από τα χέρια του εκ των πρεσβευτών της διοργάνωσης Ουέσλι Σνάιντερ. Αύγουστος 2015 και η επόμενη φουρνιά, Κ13 από τη νέα σεζόν, βαδίζει στα γνώριμα χνάρια...

Το πρόγραμμα αγώνων του ΠΑΟΚ έχει ως εξής: 27.08 ΠΑΟΚ – Ντάσια Μπεσίκτας – ΠΑΟΚ 28.08 Σπαρτάκ Μόσχας – ΠΑΟΚ 29.08 ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ To Lukoil Children's Champions Cup ιδρύθηκε πριν από δύο χρόνια στη Ρωσία και συνεχώς εξαπλώνεται με κυρίαρχο μήνυμα αυτό του ενταντίον του ρατσισμού και πρεσβευτές ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, όπως ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, ο Γκόραν Πάντεφ, ο Ουέσλι Σνάιντερ που έστεψε και τον ΠΑΟΚ στα περσινά τελικά της Κωνσταντινούπολης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι: Αδαμόπουλος, Αμπατζίδης, Ιατρού, Μάντικς, Τσαγκαλίδης, Κουίδης, Κωσταντέλιας, Στοϊνοβιτς, Καρακούτης, Τσιάτρης, Κίζυλης, Δασκαλάκης, Παϊραζίδης, Τσαπακίδης, Σταμπουλίδης, Ζαδικόπουλος. Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Βασίλης Καναράς, Σάββας Κωνσταντινίδης και Αποστόλης Παπαβασιλείου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...