Στον τελικό του Lennart Johansson η Κ13!

Η Κ13 του Δικεφάλου στα πλαίσια του διεθνούς τουρνουά Lennart Johansson, κέρδισε την αντίστοιχη της Juventus με 1-0 και πέρασε στον μεγάλο τελικό!
Στον τελικό του Lennart Johansson η Κ13!

Το γκολ που έδωσε την νίκη στον ΠΑΟΚ, σημειώθηκε στο 43ο λεπτό με δράστη τον συνήθη ύποπτο, Χρήστο Τζόλη, που έφτασε τα 10 γκολ στο τουρνουά ...

Ο Δικέφαλος πέρασε με άνεση στον τελικό του φημισμένου τουρνουά Lennart Johansson, επικρατώντας 1-0 της Γιουβέντους στο τελευταίο, θεωρητικά πιο δύσκολο ματς του ομίλου.

Οι μικροί του ΠΑΟΚ αφού εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά, κερδίζοντας 5-0 την διοργανώτρια ΑΙΚ Στοχόλμης στο πρωινό ματς του Σαββάτου (16.05), πέρασαν και από την Γιουβέντους το απόγευμα, χάρη στο γκολ του Τζόλη στο 45' και ετοιμάζονται τώρα για τον πρωινό τελικό της Κυριακής 17.05 (10.45) κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης, κατά πάσα πιθανότητα, η οποία αγωνίζεται αργότερα και χρειάζεται ένα βαθμό για να προκριθεί.

Να σημειωθεί ότι έντονη στο γήπεδο ήταν η παρουσία των φίλων του συνδέσμου ΣΦ ΠΑΟΚ Στοκχόλμης, που ενθάρρυναν τα παιδιά από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Οι σκόρερ στο παιχνίδι με την ΑΙΚ ήταν οι Τσέλιος, Τζόλης (δύο γκολ, το ένα με εκτέλεση πέναλτι), Λαγωνίδης και Σαπουντζής με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο παιχνίδι με την Γιουβέντους αγωνίστηκαν οι: Μπαλωμένος, Βασιλόπουλος, Καλτσίδης, Πύρτσιος, Αβεντισιάν, Γρόσδης, Καραμπέρης, Τσέλιος, Αλτιντζής, Τζόλης, Θεοδωρίδης, όπως και οι Τεμερτζόγλου, Σαπουντζής, Καλαϊτζής.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...