Fair play για σεμινάριο από την Κ13!!! (pics)

Ένα μοναδικό FAIR PLAY από την ομάδα μας (Κ13) στον τελικό με τον ολυμπιακό που ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από όλο το γήπεδο και δίδαξε ΠΑΟΚ σε όσους το είδαμε χτες (19/4) στη Ρόδο!
Fair play για σεμινάριο από την Κ13!!! (pics)

Ο Δικέφαλος, αν και προηγείται με 1-0 στο ημίχρονο, έχοντας τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, μπαίνει δυνατά στο δεύτερο και πιέζει για το 2-0... Στην πίεση μάλιστα, χάνεται μια μεγάλη ευκαιρία καθώς η μπάλα χτύπησει στο κάθετο δοκάρι του ολυμπιακού.

Το σφυροκόπημα στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο του παχνιδιού συνεχίζεται και στο επόμενο λεπτό σε μια κόντρα παικτών, τραυματίζεται ένας παίκτης του ολυμπιακού. O προπονητής της ομάδας μας φωνάζει από μακριά (ήταν στην άλλη άκρη του γηπέδου ο πάγκος) στους παίκτες του να σταματήσουν, γιατί υπάρχει παικτης τραυματίας στον αγωνιστικό χώρο.

Οι πιτσιρικάδες μας δεν άκουσαν, δεν πρόσεξαν τον τραυματισμό και συνέχισαν την φάση, όπως άλλωστε και οι παίκτες του ολυμπιακού.... ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ 2-0 και αμέσως δίνεται εντολή από τον ασπρόμαυρο πάγκο για FAIR PLAY.

Οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου στέκονται ΟΛΟΙ ακίνητοι στη σέντρα και αφήνουν τον παίκτη του ολυμπιακού που είχε κατοχή της μπάλας να τρέξει να σκοράρει, χωρίς κανείς να τον ενοχλήσει.

Ο παίκτης του ολυμπιακού σκοράρει και αμέσως ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ, τρέχει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, δίνει το χέρι και αγκαλιάζει τον προπονητή μας και τον φιλάει... ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟ και καταχειροκροτεί το FAIR PLAY, ενώ στα μεγάφωνα ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ η ατάκα: "ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.... ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ"

Σήμερα έμαθα πως ο γιατρός του γαύρου κάτι έλεγε σε ένα δικό μας την ώρα που σημειώθηκε το 2-0, ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ των παιδιών που συνέχισαν τη φάση ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ TOY, ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, βλέποντας το τι επακολούθησε!!!

Nα μας μιλάνε για παιδεία οι γαύροι ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.... ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Κ15 στα Χανιά!!!

{gallery}2015/2015/Akadimies/K13/Zorro{/gallery}

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...