Άλλη μία " φιλική νίκη" για την Β΄ομάδα του Π.Α.Ο.Κ!

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε την Παρασκευή 13 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο του Ατέρμονα στο Κιλκίς, η Β' ομάδα ( Κ20) του Π.Α.Ο.Κ επιβλήθηκε της Ζακύνθου με 2-1
Άλλη μία " φιλική νίκη" για την Β΄ομάδα του Π.Α.Ο.Κ!
Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε την Παρασκευή 13 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο του Ατέρμονα στο Κιλκίς, η Β' ομάδα ( Κ20) του Π.Α.Ο.Κ επιβλήθηκε της Ζακύνθου με 2-1, ομάδας που αγωνίζεται στη Γ' εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Νίκου Κολομπούρδα βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν στο 20ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Σόμπζακ άνοιξε το σκορ για την νησιώτικη ομάδα κάνοντας το 0-1. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν στροφές, πετυχαίνοντας μάλιστα και την ανατροπή με δύο γκολ διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα με 2-1.
Τα γκολ της νίκης πέτυχαν οι Σκέμπης στο 60ο λεπτό και ο Κάτσε στο 85 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο προηγουμένως κέρδισε ο Χαλιμπάκης.

Ο Νίκος Κολομπούρδας για τον ΠΑΟΚ επέλεξε τους εξής: Μελισσά, Κωνσταντινίδη (Νικολαΐδης), Ιντζίδης, Καραντασιάδη (Αγγελίδης), Αβαλιάν, Κάτσε, Λαπάκη (Σάρρο), Σκέμπη (Χαλιμπάκης), Σαββίδη (Κίτσιου - Χαρμάνας), Μωϋσιάδης (Έμο υπό δοκιμή), Προβατίδης (Κωτούλας)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΙΚΟΥ ΚΟΛΟΜΠΟΥΡΔΑ

Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα και στο δημοσιογράφο Νίκο Τοσκίτση από τα Σπορ του Βορρά ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ τόνισε: "Η ομάδα της Ζακύνθου είναι αρκετά καλή και έμπειρη στη Γ΄ εθνική. Ξεχώρισα πως διαθέτει δυνατούς και ποιοτικούς παίκτες. Θεωρώ πως θα τα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Εύχομαι καλή επιτυχία".

Υ.Γ1. Να θυμίσουμε ότι στην ομάδα της Ζακύνθου δόθηκε δανεικός ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης.

Υ.Γ2. Την ίδια ώρα στα Γιαννιτσά και με αντίπαλο την ομάδα του Μυλοποτάμου ( Δ' εθνική), η Γ' ομάδα (Κ17) έφερνε ισοπαλία - επίσης φιλικός αγώνας- με σκορ 2-2 και σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Παπαδόπουλο!

Διαβάστε ακόμη...