Ένας ακόμα διεθνής τίτλος για τις υποδομές

Σαρωτική η ομάδα Κ10 του ΠΑΟΚ (Κ11 για την νέα σεζόν) κατέκτησε με άνεση το τουρνουά της Σερβίας, που διεξήχθη από τις 26 έως τις 31/8 στο Εθνικό Προπονητικό Κέντρο της Σερβίας.
Ένας ακόμα διεθνής τίτλος για τις υποδομές

Στον τελικό οι παίκτες του Απόστολου Παπαβασιλείου και του Δημήτρη Ταξίδη κέρδισαν 3-0 την σλοβενικήOmzdale, σε μια καθολική επικράτηση που άλλωστε, μαρτυρούν και τα 43 γκολ, που πέτυχε στο τουρνουά ο ΠΑΟΚ. Εξαιρετικά σημαντικό, βέβαια, είναι και το γεγονός ότι δέχτηκε μόνο δύο γκολ.

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, εξάλλου, αναδείχθηκε ο Γιώργος Κούτσιας με 16 γκολ, ενώ και ο καλύτερος τερματοφύλακας του τουρνουά ήταν παίκτης του Δικεφάλου, ο Δημήτρης Μοναστηρλής.

Η αποστολή της Κ10, την οποία προπονούν οι Απόστολος Παπαβασιλείου και Δημήτρης Ταξίδης είναι: Μοναστηρλής Δημήτρης, Μπότης Νίκος, Λαζαριώτης Γιώργος, Ζαφειριάδης Βασίλης, Αφεντίτσας Πάρης, Ρούμιατσεβ Βίκτωρ, Λουφάκης Μάρκος, Αθανασίου Ανδρέας, Χρυσοβέργης Μάριος, Τασιούρας Λευτέρης, Συμεωνίδης Τάσος, Κεδίκογλου Αλέξανδρος, Κούτσιας Γιώργος, Τσίκος Ζήσης.

  
TAGS:

Διαβάστε ακόμη...