Φιναλίστ, αλλά άτυχη η Κ13 στην Ολλανδία

Τα διαπιστευτήριά τους και στην Ολλανδία έδειξαν τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ. Η Κ13 ήταν εντυπωσιακή στο τουρνουά CVV Zwervers και ηττήθηκε (4-2) μόνο στη διαδικασία των πέναλτι στον τελικό, από την πιο τυχερή Λεβερκούζεν.
Φιναλίστ, αλλά άτυχη η Κ13 στην Ολλανδία

Η δεύτερη θέση σε ένα σημαντικό διεθνές τουρνουά, όμως, μόνο ως επιτυχία μπορεί να εκληφθεί, ακόμα κι αν οι μικροί του ΠΑΟΚ αδυνατούσαν να πιστέψουν πως έχασαν αυτόν τον τελικό.

Οι παίκτες του Μάκη Κοσμίδη που είχε μαζί του ως συνεργάτες τους Βασίλη Μήττα και Αγγελο Ζαζόπουλο έφτασαν με χαρακτηριστική ευκολία στον τελικό. Στον προημιτελικό συνάντησαν την Γκενκ την οποία κέρδισαν 3-1 χάρη σε δύο γκολ του Ατματζίδη και ένα του Βουτσά, ενώ στον ημιτελικό ήταν η σειρά της Εβερτον να γνωρίσει την ήττα με 3-0. Σκόρερ οι Γεωργιάδης (2) και Προβατίδης.

Στον τελικό με την Λεβερκούζεν ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Γεωργιάδη, οι Γερμανοί ανέτρεψαν το σκορ σε 2-1, ο Μπαταλαμάς έφερε το ματς στα ίσια και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί δυστυχώς, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 4-2.

Εκτός της εντυπωσιακής της εμφάνισης στο τουρνουά, η ομάδα του ΠΑΟΚ μπορεί να καυχιέται και για τον MVPτης διοργάνωσης, που δεν ήταν άλλος από τον Ζάχο Γεωργιάδη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...