Έχασε από ένα στημένο...

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Κ15 του ΠΑΟΚ από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, στον τελικό του πρωταθλήματος της κατηγορίας...
Έχασε από ένα στημένο...

Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο απειλητικός στο πρώτο ημίχρονο και είχε  δύο πολύ καλές στιγμές στο διάστημα 31'-32'.  Στην πρώτη περίπτωση με τον Δημητρίου που μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε σστα πόδια του αλλά σούταρε άουτ! Στο αμέσως επόμενο λεπτό χαμένη ευκαιρία με τον Υφαντίδη που από κοντά πλάσαρε πιεζόμενος, ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ολυμπιακού!!!

Ήταν ένα παιχνίδι με πάθος και δύναμη και από τις δύο πλευρές, το οοπίο κρίθηκε με ένα στημένο. Συγκεκριμένα στο 59ο λεπτό, είχαμε κερδισμένο φάουλ για τον Ολυμπιακό σε καλή θέση, το εκτέλεσε ο Ξενιτίδης πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Η μπάλα πέρασε δίπλα από το τείχος και πήγε στα δίχτυα. Όλα ξεκίνησαν από συνεχόμενες κόντρες που κέρδισαν οι Πειραιώτες, για να δοθεί στη συνέχεια φάουλ στη μετόπη της εστίας μας.

Στο 64' ο Μακρυπόδης έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Ευθυμίου, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με "10" για το υπόλοιπο διάστημα. Οι Πειραιώτες με συνεχείς καθυστερήσεις κράτησαν το 1-0, βοηθούμενοι και από την απόφαση του ρέφερι να μην δώσει στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων πέναλτι σε χέρι αμυντικού που έκανε κακό κοντρόλ και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο χέρι του. 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Δημητρίου, Ευθυμιάδης, Παπαθανασίου (80' Αλωπούδης), Αηδονίδης, Μίσκοβιτς, Χατζηδίμπας (70' Μακούσης), Νουκάρης (71' Κοντοθανάσης), Ευθυμίου, Μελετίδης (53' Τσέλα), Υφαντίδης.

Ολυμπιακός: Σκαφίδας, Αμπάρα, Μανωλάκης, Αγιώτης, Παπαδογιωργάκης, Γ. Αγγελόπουλος (49’ Νικούλης), Τσιπιρτίμης (72’ Λένας), Τουλκερίδης, Γκλεγκλές (80’+ Φλέγκας), Ξενιτίδης (77’ Τσιντώνης), Κωστανάσιος (67’ Ασημάκης).

Δείτε το παιχνίδι εδώ:

....................................................................

Θυμηθείτε τα όσα έγιναν στο Αγρίνιο...

14:10 βγήκε για ζέσταμα ο Ολυμπιακός

14:15 και ο ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο. Η σελίδα καλύπτει για μια ακόμη φορά (21η σε 21 συνολικά ματς), την προσπάθεια της Κ15 να φτάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Υπάρχει δυναμική παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στην κερκίδα που είναι χωρισμένη στα δύο, ένα κομμάτι σε κάθε μια ομάδα...

Παρόντες στο γήπεδο οι Μώραλης και Θεοδωρίδης (Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη)...

20 λεπτά πριν τη σέντρα, αρκετός ο κόσμος στο γήπεδο,  ενώ η προσέλευση συνεχίζεται...

14:45 στα αποδυτήρια οι ομάδες ολοκληρώθηκε το ζέσταμα

14:57 οι αντίπαλοι, οι διαιτητές και η κούπα βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό στη σέντρα...

Πάθος από τα πρώτα λεπτά τις αναμέτρησης και από τις δύο ομάδες...

5ο λεπτό: Η εικόνα του ΠΑΟΚ είναι καλύτερη μέχρι στιγμής από αυτήν του Ολυμπιακού. Ο Δικέφαλος δείχνει να πατάει καλύτερα!

10ό λεπτό: Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση μέχρι στιγμής η αναμέτρηση, στην οποία κυριαρχούν οι δυνατές προσωπικές μονομαχίες!

Από ένα κόρνερ κέρδισαν μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες, χωρίς να προκύψει κάτι αξιόλογο από αυτά.

Το παιχνίδι το διαιτητεύει ο Μακρυπόδης του Συνδέσμου Αχαΐας, με βοηθούς τους Τσιρίνη - Οικονόμου του ιδίου Συνδέσμου. Τέταρτος ο Παπαδόπουλος...

14ο λεπτό: Ο Σιαμπάνης μπλοκάρει εύκολα μακρινό φάουλ που εκτελέστηκε με σέντρα.

22ο λεπτό: Ο Νουκάρης μπήκε στην  περιοχή του Ολυμπιακού, έχασε όμως το κοντρόλ και πρόλαβαν οι αμυντικοί. Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ.

28o λεπτό: Εξαιρετική μέχρι στιγμής η διαιτησία του Μακρυπόδη...

31ο λεπτό: Πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Δημητρίου! Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Δημητρίου που σούταρε άουτ!

32ο λεπτό: Τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Υφαντίδη που από κοντά πλάσαρε πιεζόμενος, ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του γάβρου!!!

34ο λεπτό: Σουτ των παικτών του Ολυμπιακού, δεν ανηστυχεί τον Σιαμπάνη.

36ο λεπτό: Αντεπίθεση με δυο μπαλιές του ΠΑΟΚ, προλαβαίνει η άμυνα του Ολυμπιακού και απομακρύνει ...

37ο λεπτό: Κίτρινη στον Παπαθανασίου για μαρκάροσμα και ενώ λίγο πριν ο ΠΑΟΚ και πάλι απείλησε από τα δεξιά, όμως ο Υφαντίδης δεν βρήκε την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή του Ολυμπιακού.

Τέλος ημιχρόνου. Ο Ολυμπιακός επιθετικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στο γήπεδο, 1-2 σουτ από μακριά στα περιστέρια είχε όλο κι όλο, ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που απειλεί και αδικείται από το 0-0, καθώς είχε 2-3 πολύ καλές στιγμές να σκοράρει! Οι παίκτες μας βγάζουν δύναμη και μεγάλο πάθος και δείχνουν πως μπορούν να κερδίσουν και να σηκώσουν την κούπα! Απομένουν άλλα 40 αγωνιστικά λεπτά για να δούμε αν το πρωτάθλημα θα πάρει τον ανήφορο ή τον κατήφορο!

Ξεκίνησε το 2ο ημιχρονο στο Αγρίνιο, με τον ΠΑΟΚ αυτή τη φορά στη σέντρα ...

Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες...

49o λεπτό: Σύγχυση στην περιοχή του Ολυμπαικού, η μπάλα περνάει άουτ

50ό λεπτό: Στη θέση του Αγγελόπουλου πήρε ο Νικούλης.

51ο λεπτό: Ο Σιαμπάνης μπλοκάρει σέντρα που επιχειρήθηκε από τα δεξιά.

53ο λεπτό: Τσέλα στη θέση του Μελετίδη.

Είναι καμία 30αρία γάβροι που δείχνουν καθηγητές της αλητείας σε παιχνίδι ομάδων Κ15!

56ο λεπτό: Σύγχυση στην περιοχή του ΠΑΟΚ, πέρασε η φάση...

59ο λεπτό: Φάουλ για τον Ολυμπιακό σε καλή θέση, το εκτέλεσε ο Ξενιτίδης  και γκολ. Η μπάλα πέρασε δίπλα από το τείχος και πήγε στα δίχτυα. Όλα ξεκίνησαν από συνεχόμενες κόντρες που κέρδισαν οι Πειραιώτες για να δοθεί στη συνέχεια φάουλ στη μετόπη της εστίας μας.

64ο λεπτό: 2η κίτρινη στον Ευθυμιάδη και κόκκινη... Με 10 ο ΠΑΟΚ

66ο λεπτό: Σύγχυση στην περιοχή του Ολυμπιακού μετά από εκτέλεση φάουλ, δεν βρέθηκε παίκτης του ΠΑΟΚ να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

67ο λεπτό: Ασημάκης στη θέση του Κωστανάσιου

70ό λεπτό: Μακούσης στη θέση του Χατζηδίμπα

71ο λεπτό: Κοντοθανάσης στη θέση τπου Νουκάρη

72ο λεπτό:  Στη θέση του Τσιπιρτίμη ο Λένας.

5 λεπτά + τις καθυστερήσεις για τη λήξη

Φτάσαμε στο 79', καθυστερήσεις οι γάβροι δεν παίζεται ποδόσφαιρο εδώ και ώρα!!!

80ό λεπτό: Αλωπούδης στη θέση του Παπαθανασίου

83ο λεπτό: Αμυντικός του Ολυμπαικού κάνει κακό κοντρόλ και βρίσκει την μπάλα με το χέρι, ο ρέφερι δεν δίνει τίποτε!!!!!

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...