Η έκπληξη στην Κ12 (vid)

Ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Στέλιος Κίτσιου επισκέφθηκαν την Κ12 του Δικεφάλου πριν από την αναχώρηση για τη Βαρκελώνη και την αναμέτρηση με τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.
Η έκπληξη στην Κ12 (vid)

Η αναφορά της ΠΑΕ:

Το ταξίδι στη Βαρκελώνη για το φιλικό αγώνα με την Μπαρτσελόνα είναι το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα Κ 12. Το πραγματικό όνειρο των μικρών που παίζουν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ είναι να φορέσουν μια μέρα τη φανέλα με τον Δικέφαλο και να μπουν στην Τούμπα. Όπως ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Στέλιος Κίτσιου. Δύο παιδιά που μεγάλωσαν στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και τώρα αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας, αλλά δεν έχουν ξεχάσει από πού ξεκίνησαν.

Κλάους και Κίτσιου, λοιπόν, βρέθηκαν χθες στο γήπεδο όπου προπονείται η Κ 12 και έκαναν έκπληξη στους μεθαυριανούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν να μπαίνουν στο γήπεδο δύο από ινδάλματά τους.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδωσαν τις δικές τους συμβουλές στους μικρούς, τους τόνωσαν το ηθικό λίγο πριν την αναχώρησή τους για Βαρκελώνη – ένα ταξίδι που αποτελεί την επιβράβευσή τους για την κατάκτηση του μεγάλου διεθνούς τουρνουά Lokoball στη Ρωσία – και τραγούδησαν μαζί τους τον ύμνο των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ.

Το PAOK TV ήταν εκεί και κατέγραφε τη στιγμή. Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε ακόμη...