Οι νέοι του PAOK Academy

Τα μάτια του PAOK Academy και του τμήματος scouting για την εύρεση ταλαντούχων παιδιών με προοπτική είναι στραμμένα σε όλη την επικράτεια και όχι μόνο.
Οι νέοι του PAOK Academy

Για την σεζόν 2022-23 στην ακαδημία του ΠΑΟΚ έρχονται να εκπαιδευτούν ουκ ολίγα παιδιά, από την Κ17 έως και την Κ8. Το PAOK Academy, λοιπόν, εμπλουτίζεται με άτυπες μεταγραφές, στοχεύοντας πάντα στο να αξιοποιεί ταλαντούχους μικρούς και να διευρύνει τις βάσεις που ήδη απέκτησαν στις ακαδημίες και τις ομάδες από τις οποίες προέρχονται.

Στην Κ17 (2006), λοιπόν, προστέθηκαν ο Γιώργος Καραμπέρης από τον ΠΑΟΔ, ο Θεόδωρος Παπαευθυμίου από τους Shooters, ο Νικόλαος Τόλιος από τον Αστέρα Τρίπολης και για την Κ16 (2007) ήρθαν ο Ευθύμιος Δήμου από τους Πρωταθλητές Πεύκων, ο Χάρης Κοσμόπουλος από τους Μπέμπηδες και ο Πασχάλης Στύλος από την Κατερίνη FC.Πολλές προσθήκες αυτή τη σεζόν έγιναν στην Κ15 (2008). Ηρθαν στον ΠΑΟΚ ο Μιχαήλ Μπέλλης από τους Μπέμπηδες, ο Ιωάννης Λουτζιανιώτης από την Βέροια, ο Βασίλειος Τσομπανόπουλος από τους Shooters, ο Ευάγγελος Γκιόκα από τον Αλέξανδρο Κιλκίς, ο Γεώργιος Τζένκο από την FC Monchengladbach, ο Γιώργος Γεωργιάδης από τον ΠΑΣ Φλώρινα, ο Γιώργος Κρομμύδας από την Αγία Άννα Βόλου, ο Γεώργιος Μαύρος από τον ΑΟ Νέας Ευκαρπίας, ο Μανώλης Αναστασόπουλος από τον ΠΑΟΚ Καρπενησίου, ο Αντώνης Καρασαββίδης από τη Βέροια. Επίσης στην Κ15 θα αγωνίζεται και ο Ουκρανός Arseniy Koval, ο οποίος αναγκάστηκε να φύγει από την πατρίδα του για ένα καλύτερο μέλλον, ενώ στην Κ14 προστίθεται ο Παναγιώτης Μαγκανιέλος από τον Αλέξανδρο Κιλκίς.Στο PAOK Αcademy ήρθαν και μικρότερα παιδιά, φυσικά. Στην Κ13 (2010) προστέθηκαν ο Κλάιντι Κάντριου από τον Ιωνικό Διαβατών, ο Χριστόφορος Βάτσος από τον Αλέξανδρο Κιλκίς, ο Άνθιμος Σαμψών από την Πάφος FC και ο Γεώργιος Τολιόπουλος από την Football King Βέροιας. Στην Κ12 (2011) ήρθαν ο Ιωάννης Χρυσουλάκης από τη Ακ. Βουτυρίτσα, ο Δημήτριος Παπαγεωργόπουλος από τον Αρσακλή, ο Μάριος Χατζής από την Περίσταση Κατερίνης, ο Χρήστος Κακάλης από την Ακ. ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, ο Φώτης Σολωμίδης από τον Ατρόμητο Πτολεμαϊδας και ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου από την Playzone Κατερίνης.Επίσης, για την Κ11 (2012) ήρθαν ο Ορφέας Λαζαρίδης από τον ΑΣ Μύγδονας Λητής, ο Δημήτριος Βλάχος από τον ΠΟ Μαλακοπής, για την Κ10 (2013) ο Μιχαήλ Παπασλάνης από τον Ήφαιστο, ο Γιώργος Λιώτης από τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και ο Σαράντης Τζελάλης από τον Πρωτέα Ευόσμου. Για την Κ9 (2014) έχουμε τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο από τον Μαντουλίδη, τον Γιάννη Μπάτακα από την Pro Soccer και τον Μάριο-Ταξιάρχη Λαζαρίδη από τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου. Τέλος, για την Κ8 (2015) ήρθε ο Γεώργιος Ρουσέτης από τους Αετούς.

Διαβάστε ακόμη...