Τρίμπαλο και πρόκριση στον τελικό!

Για τον πρώτο ημιτελικό του F4 των ομάδων Κ15 της Super League, o ΠΑΟΚ διέλυσε στο Αγρίνιο την ΑΕΚ, επικρατώντας με 3-0 ...
Τρίμπαλο και πρόκριση στον τελικό!

Ο ΠΑΟΚ ήταν αισθητά καλύτερος της αθηναϊκής ομάδας και είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 15', όταν ο Ελευθεριάδης από τα 11 μέτρα δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, βλέποντάς τον να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε!

Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 0-0, με την ΑΕΚ να έχει στο 2ο λεπτό της επανάληψης την ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Σαχινίδης βγληκε τετ α τετ αλλά πλάσαρε άουτ! Στο 53΄ο Πάνου με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ελευθεριάδη άνοιξε το σκορ και στο 68 η κεφαλιά του Σιδηρόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι της ΑΕΚ για να σκοράρει στη συνέχεια ο Κοσίδης, με τον ρέφερι να ακυρώνει το πεντακάθαρο γκολ!

Στο 78' ο Κοσιάβελος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έγινε το 2-0, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-0 στο 76' από τον Τσιότα.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε για 7η φορά σε 8 διοργανώσεις στον τελικό του πρωταθλήματος των ομάδων Κ15, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο την Τετάρτη 23/3 στις 15:00...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μπελερής, Τσιότας (Καρακώστας 78'), Βυρσωκινός, Κοσίδης, Μύθου, Ελευθεριάδης, Τσίτσιλας (Μπάγιος 78'), Πάνος, Θεοφίλου (Σιδηρόπουλος 60'), Τσιφούτης (Τουρσουνίδης 47'), Ντούνγκα (Βασίλι 78').

ΑΕΚ: Παπαβασιλείου (Καπλανίδης 10'), Πασακυριάκος, Ψυρόπουλος, Κοσιαβελος, Μαρκόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ψυχογιός (Αβράσογλου 66′), Ντάνι, Κλάψας, Κολοκοτρώνης (Πεχλιβανίδης 41', Τσουραμάνης 54'), Σαχινίδης (Λάμπρου 77′).

Διαβάστε ακόμη...