"Το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά"

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» συνεχάρη τόσο τους ποδοσφαιριστές του όσο και τους αντίστοιχους του Άρη για την προσπάθεια που κατέβαλαν στον τελικό.
"Το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά"

Ικανοποιημένος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ17 από την ομάδα του ΠΑΟΚ στον τελικό επί του Άρη εμφανίστηκε ο Πέτρος Τσιαπακίδης μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Ειδικότερα, ο κόουτς του «Δικεφάλου» εξήρε τη σημασία της προσπάθειας που καταβάλουν τα παιδιά αυτά τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου ώστε να εξελίσσονται τόσο σαν ποδοσφαιριστές όσο και σαν άνθρωποι στέλνοντας το μήνυμα πως «το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι μόνο για υγιή συναισθήματα».

Αρχικά, σε ερώτηση για τα πρώτα συναισθήματα μετά τον θρίαμβο στον τελικό, ο κ. Τσιαπακίδης ανέφερε: «Σίγουρα χαρά για την προσπάθεια των παιδιών, θέλω να τους συγχαρώ, ξέρω ότι χαίρονται, θέλω να συγχαρώ και την ομάδα του Άρη, είχε μεγάλη πρόοδο. Θα πω στα παιδιά να το ευχαριστηθούν και από αύριο είναι μία καινούργια ημέρα, το μέλλον τους ανήκει».

Επιπρόσθετα, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» συμπλήρωσε ότι «το μήνυμα που στέλνουμε είναι πως το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι μόνο για υγιή συναισθήματα, ψυχαγωγία και θέματα, ο κόσμος να το ευχαριστιέται και να μένουμε σε αυτό».

Kλείνοντας, ο Πέτρος Τσιαπακίδης δήλωσε: «Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια των παιδιών και των οικογενειών τους, προπονούνται σε υψηλό επίπεδο έχοντας σχολεία και δραστηριότητες, κοπιάζοντας καθημερινά θα κυνηγήσουν τα όνειρά τους για το μέλλον».

Διαβάστε ακόμη...