Τα «μωρά» του ΠΑΟΚ στη Super League

Οι δυσκολίες ήταν δεδομένες. Αλλωστε, η μεγάλης διάρκειας αποχή από αγώνες και προπονήσεις, λόγω της πανδημίας, επέφερε αλλαγές, ανακατατάξεις, σαφώς και οικονομικές δυσκολίες.
Τα «μωρά» του ΠΑΟΚ στη Super League

Η ουσία είναι ότι, έστω με περιορισμένο αριθμό ομάδων, η αλλαγή που αφορά στην Κ15 είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Η απόφαση της Super League για ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα σ' αυτή την κατηγορία, κρίνεται ιδανική, ειδικά σε ό,τι αφορά τον ανταγωνισμό και την συλλογή εμπειριών.

Επομένως για την σεζόν 2021-22 το πρωτάθλημα της Super League Κ15 θα διεξαχθεί πανελλαδικά με την συμμετοχή οκτώ ομάδων. Καταργούνται προφανώς οι δύο όμιλοι και οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Αρης, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ θα ανταγωνιστούν σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Ο πρωταθλητής θα προκύψει κατά πάσα πιθανότητα μέσα από το Final Four.

Η αρχή για τα «μωρά» του Δικέφαλου στη Super League γίνεται την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 11.30, στη Σουρωτή, με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Για τη 2η αγωνιστική (9/10.10) ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Ηράκλειο, για την 3η (16/17.10) στην Αθήνα για να παίξει με τον Παναθηναϊκό και για την 4η (23/24.10) υποδέχεται τον Αρη. Στη συνέχεια κατεβαίνει στην Αθήνα για ν' αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (5η αγ. 30/31.10), την 6η αγωνιστική (6/7.11) υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και την 7η (20/21.11) παίζει με τον Ολυμπιακό, στην Αθήνα.

Το προφίλ της Κ15

Την Κ15 του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2021-22 αποτελούν παιδιά που γεννήθηκαν το 2007. Η συντριπτική πλειονότητα εκπαιδεύεται στον ΠΑΟΚ από μικρή ηλικία, τα τελευταία δύο χρόνια από τους ίδιους προπονητές. Φέτος δε, καλωσορίζουμε στην ομάδα και έξι νέα παιδιά. Πρόκειται για τους Δημοσθένη Κακούλη και Ηλία Δριγκάκη (Μπέμπηδες), τον Ευστάθιο Μπελερή (Αριστέας Αργους), Γεώργιο Ρωμανίδη (ΠΑΟΚ Διάπλαση), Αθανάσιο Παπανικόπουλο (ΠΑΟΚ Κοίλων) και Ανδρέα Σπύρου (Ανατολή Ιωαννίνων). Από τα παιδιά της Κ15, τέσσερα ζουν στο Σπίτι της Ακαδημίας.

Προπονητής: Δημήτριος Ορφανός

Βοηθός προπονητή: Στυλιανός Μπίκας

Γυμναστής: Βασίλειος Λευθερούδης

Προπονητής τερματοφυλάκων: Νικόλαος Μπογδάνος

Φυσικοθεραπευτής: Μιχαήλ Κωστίδης

Φροντιστής: Ιωάννης Κλάγκας

Team Manager: Σταύρος Σαράφης

Τερματοφύλακες: Μιχαήλ Πουρλιοτόπουλος, Γεώργιος Παναγιωτίδης, Κλήμης Κυριακίδης, Ευστάθιος Μπελερής

Αμυντικοί: Γεώργιος Κοσίδης, Κωνσταντίνος Βυρσοκινός, Bedri Dunga, Δημήτριος Σελλάς, Δημήτριος Μπαταούλας, Παύλος Μπάγιος, Δημοσθένης Κακούλης

Μέσοι: Βασίλειος Ελευθεριάδης, Αθανάσιος Πάνος, Νικόλαος Δημόπουλος, Ανέστης Μύθου, Ευστράτιος Ταχμετζίδης, Φώτιος Βασίλι, Ηλίας Δριγκάκης, Αθανάσιος Πανανικόπουλος

Επιθετικοί: Αντώνιος-Παναγιώτης Τσίτσιλας, Νικόλαος Θεοφίλου, Πέτρος Καρακώστας, Ιωάννης Τσιφούτης, Γεώργιος Ρωμανίδης, Ανδρέας Σπύρου

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...