Η φετινή Κ19 στο μικροσκόπιο ...

Γράφω κάποια πράγματα που βλέπω, αναφορικά με τη φετινή Κ19 του ΠΑΟΚ, η οποία χτες (19/6) αναδείχτηκε πρωταθλήτρια ...
Η φετινή Κ19 στο μικροσκόπιο ...

Είμαστε πολύ μπροστά από όλες τις άλλες ομάδες. Πήραμε σε ένα κρίσιμο μάτς τον τίτλο έχοντας ταυτόχρονα στην 11άδα 4 παίκτες του 2004 (Κούτσιας, Τασιούρας, Σπυράκος, Τσίκος) και έναν ακόμη που έγινε αλλαγή (Σμυρλής) όταν όλες οι υπόλοιπες ομάδες παίζουν με γεννηθέντες του 2001 και 2002.

Και το κάναμε αυτό σε μάτς που καίει απέναντι σε έναν από τους διεκδικητές του τίτλου που βασίζονταν κυρίως σε παίκτες πρώην δικούς μας στην Κ17 που δεν προχώρησαν στην Κ19 μας αφού ήταν κυρίως εκτός αποστολής της Κ17 (Καλτσίδης, Τεμερτζόγλου, Κιουρτσίδης, Μαρμαρίδης) ή ήταν στον πάγκο της (Αλτιντζής και ο τερματοφύλακας Μακρής που ήταν αναπληρωματικός του Μπαλωμένου).

Επίσης ο έτερος διεκδικητής γάβρος στηρίχθηκε και αυτός σε πρώην δυσαρεστημένους λόγω μικρής συμμετοχής παίκτες μας (Τσέλιος, Σαπουντζής, Καράκουτης). Αυτά λένε πολλά για το πόσο πολύ απέχουμε από τους υπόλοιπους.

Αφήνοντας τον Κούτσια εκτός είτε για την α' είτε για την β' ομάδα, οι υπόλοιποι του 2004 (Τασιούρας, Τσίκος, Σμυρλής, Σπυράκος) που είναι πλέον πρωταθλητές Κ19 μαζί με τον συνομίληκο του 2004 τερματοφύλακα Μοναστηρλή (που έπαιζε βασικός ενώ ο συνομήλικος του Μπότης που δώσαμε στην Ιντερ ήταν αναπληρωματικός του) θα αποτελέσουν και τον κορμό της επόμενης Κ19 μαζί με αρκετούς του 2003 (Μανωλιούδης, Κουτεντάκης, Κουλιεράκης, Κιτσάκης) και ίσως κάποια αστεράκια του 2005 (Κώττας, Γκούμας, Γκουστάβο Βαρέλα) που δύσκολα θα μπορέσουν να μας ανταγωνιστούν ακόμη και για το σπάσιμο του αήττητου. Κάποιους από αυτούς μπορεί να τους βλέπουμε να παίρνουν πρόωρα επαγγελματικά παιχνίδια και με την β' ομάδα πλέον.

Από την φετινή Κ19 για μένα ο Μπαλωμένος είναι για την τριάδα τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας και βασικός στην β' ομάδα (αν δεν είναι αποστολές με την πρώτη ομάδα).

Οι γεννηθέντες του 2002 (Τσοπούρογλου, Γκορτεζιάνι, Παναγιώτου, Αβεντισιάν, Γρόσδης, Καραμπέρης) αντίθετα με άλλες χρονιές (που κάποιοι έμεναν ως μεγαλύτεροι για να ενισχύσουν την νέα Κ19) θα προχωρήσουν είτε στην α' είτε στην β' μαζί με τον Κωνσταντέλια (2003), και τους μεγαλύτερους του 2001 (Γιάξη, Βρακά, Τάχατο και Καλουτσικίδη).

Οι δύο τελευταίοι είναι εξίσου πρωταθλητές καθώς πήγαν δανεικοί τον Γενάρη σε Τρίκαλα και Νίκη Βόλου παίρνοντας την φανέλα βασικού σπίτι τους σε επαγγελματικό επίπεδο και έχουν αποκτήσει πολύ σημαντικές εμπειρίες για να ανελιχθούν.

Με την ύπαρξη πλέον της β' ομάδας το μέλλον των πρωταθλητών μας και της ομάδας μας διαγράφεται πολύ αισιόδοξο.

Μπράβο στα παιδιά μας και στο επιτελείο όλης της χρονιάς που είχε μέσα και τον Πάμπλο με την ομάδα του.

tzelas, paokmania member

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...