Ήττα για την Κ17 στα Γιάννινα!

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Κ17 του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έχασε 2-0 από τον ΠΑΣ, στα Ιωάννινα, ωστόσο παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς.
Ήττα για την Κ17 στα Γιάννινα!

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 6', έπειτα από ολιγωρία της άμυνας του ΠΑΟΚ και παρότι ο Δικέφαλος ισορρόπησε γρήγορα το παιχνίδι, φτάνοντας αρκετές φορές σε θέση κρούσης, δεν κατάφερε να σκοράρει. Παρέμεινε η ίδια εικόνα και στο β΄ ημίχρονο, ωστόσο περισσότερο αποτελεσματικός ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε δίχτυα και στο 75' για το 2-0.

Η ομάδα των Παπαβασιλείου και Ταξίδη δεν βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει, με τους γηπεδούχους μάλιστα να φτάνουν κοντά και σε τρίτο γκολ, ωστόσο το πέναλτι που κέρδισαν στο 87' απέκρουσε ο Αγγελίδης.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Τασιούρας, Χουρδάκης (46' Βασιλειάδης), Σινανάι, Ζίλος (65' Καστίδης), Κωττάς, Bαρέλα, Τσίκος, Ιορδανίδης, Ρούμιαντσεβ (73' Γκούμας), Μπάμπουρας (55' Μάρτος).

Τέλος

84ο λεπτό: Ο Αγγελίδης απέκρουσε το πέναλτι των γηπεδούχων!

78ο λεπτό: Νέο χαμένο τετ α τετ για τον ΠΑΟΚ

75ο λεπτό: 2-0 ο ΠΑΣ!

Στα μισά της επανάληψης, παραμένει το 1-0 για τον ΠΑΣ!!!

7ο λεπτό: Δύο ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ με τον Ιορδανίδη και τον Βαρέλα, με την έναρξη της επανάληψης

15:01 Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

42ο λεπτό: Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε το σουτ του 

38ο λεπτό: Νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μπάμπουρα

35ο λεπτό: Στο δεκάλεπτο μετά το δοκάρι του Ιορδανίδη, είχαμε δύο χαμένα τετ α τετ ο Μπάμπουρας ενώ σε μια άλλη φάση δε δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Τασιούρα!!! 

25o λεπτό: Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ με τον Ιορδανίδη 

20ό λεπτό: Μετά το γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ, είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με Ιορδανίδη και Τζίκο για να φτάσει στην ισοφάριση

5o λεπτό: 1-0 οι γηπεδούχοι

14:00 Το παιχνίδι ξεκίνησε

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Τασιούρας, Χουρδάκης (Βασιλειάδης), Σινανάι, Ζίλος (Καστίδης), Κωττάς, Ρούμιαντσεβ (Γκούμας), Τσίκος, Ιορδανίδης, Βαρέλα, Μπάμπουρας (Μάρτος)

Διαβάστε ακόμη...