Συνέχισε με νίκη επί του Άρη η Κ15!

Για την 18η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, των ομάδων Κ15, ο πρωτοπόρος και αήττητος ΠΑΟΚ κέρδισε στη Σoυρωτή τον Άρη με 2-0 ...
Συνέχισε με νίκη επί του Άρη η Κ15!

Ένας μέτριος ΠΑΟΚ κέρδισε για 4η φορά φέτος (σε ισάριθμα παιχνίδια) τον συμπολίτη, με συνολικό απολογισμό τερμάτων στα μεταξύ μας ματς 15-1!

Μετά από ένα ισόπαλο πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι φάσεις μπροστά στς δύο εστίες έβγαιναν με το σταγονόμετρο, ο Δικέφαλος πάτησε το γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού και πήρε τελικά τη νίκη με 2-0.

Το σκορ άνοιξε στο 71' ο Γεωργιάδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκούμα και στις καθυστερήσεις ο Βασιλειάδης διαμόρφωσε το τελικό 2-0, όταν ο Αδάμ πλάσαρε με λόμπα η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του συμπολίτη και ο Βασιλειάδης εύκολα σε κενή εστία σκόραρε.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Παναγιωτίδης (55' Αλειφερόπουλος), Καστίδης, Πασαχίδης, Δεληγιάννης, Παπαευαγγέλου (55' Γεωργιάδης), Κωττάς, Αδάμ, Βαρέλα (49' Βασιλειάδης), Γκούμας, Γανόπουλος (49' Κουτσιούδης).

...................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

80'+2': ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 2-0 ο ΠΑΟΚ! Ο Αδάμ πλασάρει με λόμπα η μπάλα στο δοκάρι και ο Βασιλειάδης εύκολα σε κενή εστία το 2-0.

71ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ με κεφαλιά του Γεωργιάδη μετά από σέντρα του Γκούμα

55ο λεπτό: Αλειφερόπουλος - Γεωργιάδης στις θέσεις των Παναγιωτίδη - Παπαευαγγέλου

49ο λεπτό: Βγήκαν Βαρέλα - Γανόπουλος και μπήκαν Βασιλειάδης - Κουτσιούδης

16:24: Ξεκίνησε η επανάληψη με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

Ημίχρονο, σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις ως τώρα!

27ο λεπτό: Κεφαλιά του Γκούμα, μετά από δυνατη σέντρα, άουτ η μπάλα

17ο λεπτό: Σουτ του Βαρέλα, σε κόρνερ ο τερματοφύλακας

15ο λεπτό: Μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα, ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει και πυκνώνει τις επιθέσεις του στην αντίπαλη περιοχή

7ο λεπτό:Μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ με τον Γανόπουλο από καλή θέση να πιάνει αέρα!

To παχνίδι ξεκίνησε ...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Παναγιωτίδης (55' Αλειφερόπουλος), Καστίδης, Πασαχίδης, Δεληγιάννης, Παπαευαγγέλου (55' Γεωργιάδης), Κωττάς, Αδάμ, Βαρέλα (49' Βασιλειάδης), Γκούμας, Γανόπουλος (49' Κουτσιούδης). Αναπληρωματικοί: Νικολακούλης, Αλειφερόπουλος, Λέκα, Βασιλειάδης, Σκούρτης, Κουτσιούδης, Γεωργιάδης

Διαβάστε ακόμη...