Ετήσιο τουρνουά προπονητικών κέντρων

Με σταθερά του το βλέμμα στο μέλλον και την εξέλιξη νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, το PAOK Academy πραγματοποιεί το ετήσιο τουρνουά των προπονητικών κέντρων του το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου.
Ετήσιο τουρνουά προπονητικών κέντρων

Οι επίλεκτοι μικροί ποδοσφαιριστές των προπονητικών κέντρων του βόρειου Εβρου, της Αλεξανδρούπολης, της Δράμας, της Καβάλας, του Κιλκίς, της Κοζάνης, της Κέρκυρας, της Κατερίνης, της Λαμίας και της Ρόδου θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για μια ημέρα γεμάτη ποδόσφαιρο, υπό τα βλέμματα των scouter και των προπονητών των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ.

Οι γεννημένοι το 2007 θα αγωνιστούν στο αθλητικό κέντρο Λέοντων και τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2008 θα βρεθούν στα γήπεδα του Μακεδονικού.Camp στο ΜόντρεαλΣτο μεταξύ, τα ταξίδια συνεχίζονται στο πλαίσιο του PAOK Football Prints.

Ο υπεύθυνος του Δικτύου Συνεργαζόμενων Ακαδημιών Κυριάκος Αλεξανδρίδης μετέβη στον Καναδά, συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ Μόντρεαλ, ώστε να παρακολουθήσει προπονήσεις, να επισκεφτεί τα δημοτικά σχολεία της ομογένειας, αλλά και να διευθετήσει από κοινού με τον υπεύθυνο της εκεί ακαδημίας Παντελή Στεφανίδη, τις λεπτομέρειες για το camp που σχεδιάζει ο ΠΑΟΚ στο Μόντρεαλ το καλοκαίρι του 2020.

Διαβάστε ακόμη...