"Καθάρισε"... με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο!

Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών των ομάδων Κ19 της Super League, o ΠΑΟΚ επικράτησε της Ξάνθης με 2-0...
"Καθάρισε"... με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο!

Πειθαρχημένη και συνεπής ως προς το ...αδιανόητο αήττητο σερί της, η Κ19 κέρδισε 2-0 την Ξάνθη στη Σουρωτή, παρέμεινε στην κορυφή με 33 βαθμούς, έναντι 31 του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσε δύο χρόνια και 59 ματς δίχως ήττα.

Μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, η ομάδα των Γκαρσία και Σνάουτσνερ επέστρεψε στα ...συνήθη, επικρατώντας της Ξάνθης με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με αρκετές ευκαιρίες και με ξεκάθαρη διάθεση να μην απειληθεί.Ο ΠΑΟΚ πίεσε εξ' αρχής και απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο η σθεναρή αμυντική τακτική της Ξάνθης, δεν έδωσε πολλά περιθώρια απειλών εκ μέρους του Δικεφάλου.

Ωστόσο, έφτασε κοντά στο γκολ στο 21' με την προβολή του Τζόλη, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης και στο 38' με το ανάποδο ψαλίδι του Δούμτση που έφυγε άουτ. Η πίεση απέδωσε καρπούς στο 44' όταν ο Κούτσιας πρόλαβε τη μπάλα λίγο πριν αυτή φτάσει στα χέρια του γκολκίπερ, ο οποίος και αναγκάστηκε να ανατρέψει τον μικρό (θυμίζουμε ότι είναι γεννημένος το 2004). Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Τζόλης για το 1-0.

Με ορμή μπήκε στο γήπεδο και μετά την ανάπαυλα ο ΠΑΟΚ και στο 46΄έκανε αισθητή την παρουσία του με ένα καλό σουτ του Γιαξή, που έφυγε όμως, άουτ. Στο 58' ο Τάχατος με ατομική προσπάθεια έφτασε σε θέση βολής, μα αντέδρασε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων διώχνοντας τη μπάλα κόρνερ.

Το κόρνερ εκτέλεσε ο Τζόλης και με ωραία κεφαλιά ο Δούμτσης στο πρώτο δοκάρι έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στον Δικέφαλο.Στη συνέχεια έπεσε τρόπον τινά ο ρυθμός του αγώνα, αν και στο 82' ο Δικέφαλος είχε την ευκαιρία να κάνει τρία τα γκολ του. Η κεφαλιά του Μιχαηλίδη , από το 13ο (!) κόρνερ του ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν βρήκε στόχο.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:Μπαλωμένος, Τάχατος, Μιχαηλίδης , Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας (80' Γρόσδης), Γιαξής, Δούμτσης (73' Πουρναράς), Τζόλης, Γκορτεζιάνι (73' Πανίδης), Κούτσιας (65' Καραμπέρης)

.........................................

Τέλος

85o Λεπτό: Παραμένει το 2-0 για τον Δικέφαλο

59ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 2-0 σκόρερ ο Δούμτσης μετά από κόρνερ του Τζόλη

15:02: Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος

Ημίχρονο

44ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ 1-0 με σκόρερ τον Τζόλη, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι

27ο λεπτό: Χωρίς σκορ η αναμέτρηση

14:02: Ξεκίνησε το ματς

Με καθυστέρηση θα ξεκινήσει η αναμέτρηση, λόγω προβλήματος στη μετακίνηση της αποστολής της Ξάνθης

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Ταχάτος, Μιχαηλίδης, Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας, Γιαξής, Δούμτσης, Τζόλης, Γκορτεζιάνι, Κούτσιας

Διαβάστε ακόμη...